BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn

Entrepenør Olav Skuggedal krever 70 000 kr uten forhandlinger!

 

“Sannheten skal gjøre dere fri”

et bibelsk sitat…

 

Men det ønsker ikke Skuggedal. I snart 1 ½ år har entreprenøren ikke ønsket å komme på befaring der arbeidet skulle vært utført. Heller ikke møtt til forhandlinger enda utallige forsøk fra undertegnede sin side.

Olav Skuggedal og hans firma hadde driftsinntekter på over 70 millioner kroner i året 2017 og har 42 ansatte. Tønsberg kommune benytter firmaet til flere store oppdrag.

I denne saken er det avgjørende viktig å avklare Tønsberg kommune og Olav Skuggedal, både daglig leder og innehaver i firmaet Haakon Skuggedal, sitt forhold til hverandre i denne saken siden saken gikk rett til Tønsberg kommune sin varaordfører Moldvær  i Forliksrådet uten et eneste forsøk på forhandle.

Dette særs viktig i den betydning at Olav Skuggedal har vist liten interesse og nærmest nektet å møte undertegnede til forhandlinger om problemstillingen som har oppstått.

IMG_8992Oppdraget til Olav Skuggedal gikk ut på å ha kontakt med Tønsberg kommune på flere måter og deretter grave ned de strømkablene som hang i luftene. Dette oppdraget klarte ikke entrepenør firmaet Skuggedal å gjennomføre på en tilfredsstillende måte. Det ble hengende en strømkabel igjen tilhørende Tønsberg kommune. I tillegg ble gaten asfaltert igjen mot oss naboenes vilje før mangelen var fikset, og på toppen av dette ble denne asfaltering fakturert oss. SE mer utdypende i tidligere bilag.

 

Når man bruker nærmere 200 000 kr på å grav ned strømkablene som hang foran huset, ønsket man selvfølgelig alle ned i bakken.

Brev datert 24.8-2018 fra hans advokat Silje Sørlie Holhjem, Larvik Advokatene, ønsker nå Skuggedal  at saken skal behandles uten partene til stede. Såkalt forenklet domsbehandling isteden for rettsmøte som er berammet den 31.august 2018 kl. 12.(sluttbehandling i småkravsprosess. Odd-Erik Helgesen – Olav Skuggedal.)

I juli måned fikk jeg et tilsvarende brev datert den 16. juli 2018 fra tingrettsdommer Ketil Folkvord Aune Sondresen som ønsket en nærmere avklaring innen 3.august på det rettslige og faktiske forholdet.  Ellers kunne saken gå til rettsavgjørelse uten partene tilstede. Denne henvendelse var midt i ferieavviklingen, noe jeg synes var noe merkelig.

Det var nærmest som et ønske om at denne saken ikke skulle avgjøres på et åpent rettsmøte. I så fall hvorfor?

Nå må det sies at hele poenget med å stevne Olav Skuggedal var å få til ordentlig forhandlingsmøte ansikt til ansikt, og ikke skugge mot skugge…

Se mitt tillegg om faktiske og rettslige forhold…

Tillegg til sak mot Skuggedal 31-8-2018

Det er liten tvil om at Olav Skuggedal har et uberettiget krav etter ufullstendig utført oppdrag.

Hvorfor er det slik at personer som er godt bemidlet nærmest kan tillate seg hva som helst, uten å forholde seg til åpenhet og ærlighet?

 

Odd-Erik Helgesen

Redaktør BulloTidende (samt sterkt involvert i saken)

 

Annet i sammehengen:

Se gjerne min klage til fylkesmannen som aldri ble besvart tross purring:

Klage over inhabilitet i forliksrådet (m)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 29, 2018 av .
%d bloggere like this: