BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Har makt og mammon overtatt samfunnet vårt, og sannheten blitt korsfestet?

Handler det kun om penger og makt?

I disse dager vet vi at en av de rikeste personene i verden ønsker å vaksinere oss alle, så snart han får en mulighet.

Med tanke på menneskenes historie med kriger og ondskap, hvordan er det mulig i det hele tatt å tro at vaksinering er i nærheten av sunn fornuft?

Når vi vet at det er enorme summer som legemiddelindustrien tjener på oss hvert eneste år, bør vi være svært så skeptiske. Det er en klar menneskerett å styre over sin egen kropp.

Er det sånn at vi skal vaksineres hvert år også da?

Herregud for en galskap vi er vitne til i dag!

Høyre Erna pg GullrekkaUndertegnede stolte ikke på regjeringen til Erna før corona-krisa, og gjør det heller ikke nå.

Når et parti som kun bryr seg om næringslivet og penger, plutselig begynner å bry seg om gamle og syke, da er det virkelig grunn til å bli skeptisk.

Grunnloven og demokratiet har de oversett så lenge som de har styrt Norge. EU tilpasninger skjer hele tiden, uansett om folket og nasjonen Norge allerede har sin egen selvstendige grunnlov.

IMG_1928Det er sammenslåinger og nedleggelser av retts- og politidistrikter over en lav sko.

Dette gjør det umulig for den vanlige mann og kvinne å kreve sin rett, fri rettshjelp er uansett en vits, knapt en dyktig advokat ønsker å ta på seg oppdragene til disse uheldige. De velsituerte kjører over vanlige folk med sterke nettverk som gjerne også består av dommere og advokater. Tidligere ble det kalt korrupsjon, nå blir det så vidt kalt lojalitets-utfordringer, og politiet henlegger omtrent alle anmeldelser fra vanlige folk i slike og andre sammenhenger.

Se mer her: Kan man stole på rettsvesenet i Tønsberg?!

På grunn av enorm svikt i rettssystemet har de aller svakeste av oss måttet i fengsel for det at de trengte hjelp av NAV systemet. Slik jeg ser NAV-skandalen, hadde den ikke vært mulig hvis ikke politikerne og dommerne ønsket det slik.Vindturbiner

Vindturbiner blir plassert midt uti vår fantastiske naturen med begrunnelse at det gjelder klima og CO2 utslipp, noe partiet Høyre eller regjeringen aldri har tatt på alvor tidligere.

Norge er et av de rikeste landene i verden, og samtidig slås det sammen kommuner og fylker for å spare penger og effektivisere… Ingen tvil om at folkestyre forvitrer med høyre-regjeringer.

NSB og NRK blir lagt ned. NSB har byttet navn til Vy, og det har blitt gitt bort strekninger til utenlandske selskap, og prisen på togbillettene har allerede skutt i været.

Johan H Andresen kjøper NRK

Skjermdump NRK

Regjeringen har solgt NRK sine fasiliteter til en av de rikeste i Norge, John Andresen, og har enda ikke noen andre lokaler videre drift av NRK.

Hva betyr egentlig det?

 

 

Strømmen, som vi alle har vært med på å bygge opp med skattemidler og med månedlige fakturaer i over hundre år, skal nå selges til Europa slik at strømmen blir dyrere for vanlige folk i et ACER samarbeid hvor EU bestemmer alle vilkårene.

Hvem er det egentlig Høyre regjeringen styrer for? Jo for de rikeste i Norge, Europa og verden? Det må gjerne forståes som sine egne nettverk og venner.

Staten Norge er med denne regjeringen i ferd med å utslette sin egen natur, kultur og sitt demokrati.

Regjeringen er med på å selge våpen til land som er i krig, og har liten kontroll, noe som gjerne medfører salg til begge parter i en krig. I tillegg er vi med på å støtte forskjellige “frigjørings kamper” i regi av supermakten USA, noe som medfører at flyktninger i milliontall spres utover hele verden.

Uten produksjon og salg av våpen hadde det aldri blitt flyktninger og folk kunne leve sitt liv i fred. Det hele ser absolutt ut som en villet handling hvor flyktninger er et resultat som er ønsket for å destabilisere andre land også, noe som gjør det vanskeligere for vanlige folk å delta i folkestyret da konkurransen om arbeidsplassene og annet blir tøffere. Noe som medfører lavere lønninger, dyrere boliger og mange uheldige konflikter.

Listhaug vinner valget2Regjeringen har tidligere manipulert folket med rasisme og fremmedfrykt, både Høyre og Frp er svært dyktige på det, noe som har vært viktig for dem for å kunne fortsette å regjere. Når det gjelder de så kalte demokratiske valgene vi har, så masseovervåkes vi alle.  Det hele gjøres uten noe som helst skrupler, og på grunnlag av alle disse dataene om områder og personer som de har samlet mer eller mindre ulovlig kan de lage taktikk og strategier for å vinne nok et valg.

Jesus på korset2Ærlighet, ærlighet og ærlighet er det som bør være våre ledende prinsipper i politikk, aviser og samfunn ellers.

Påsken handler om at sannheten blir hengt på korset og ofte steinet … Det er en annerledes feiring, og i år var den ekstra annerledes. Kan det være at sannheten om Corona-viruset, og at samfunnet vårt slik vi kjenner det, er en helt annen enn den myndighetene forteller oss?

Hva får oss til å tro på Bill Gates og WHO, og ikke Jesus? Jeg har aldri trodd på hva rike mennesker kommer med, det er stort sett bare forretning og egeninteresse.

Hva er det med Gates som vil vaksinere alle menneskene i verden? Er det ikke nok at han har digitalisert hele verden med sitt Microsoft-monopol?  Og samtidig er med på å redusere immunforsvaret til oss alle med elektrostress. Se helse advarselen på baksiden av tastaturet…

Tastatur advarsel

Microsoft helseadvarsel på baksiden av tastaturet om muskel- og nervesykdommer!

Vi som ikke liker den stygge utviklingen får bare brette opp skjorteermene og stå på, og husk ærlighet varer alltid lengst!

Og grådighet står for fall!

Odd-Erik 10

 

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

 

Se gjerne disse sakene også:

Hva skjer med samfunnet? Hva skjer med velferdssamfunnet vårt?

Vil EU stoppe 5G?

Per Einar Guthus i fengsel på grunn av kritikk mot barnevernet!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den april 14, 2020 av .
%d bloggere like this: