BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Verdens beste tennisspiller er skeptisk til vaksinen mot Corona!

Datautvikleren, en av de aller rikeste på planeten vår, Bill Gates, ønsker at alle i hele verden skal ta den kommende vaksinen som han kommer til å tilby, men Novak Djokovic er svært så skeptisk…

Undertegnede er også svært skeptisk. Viktigste for all helse er et godt immunforsvar, og ikke kunstige,  syntetiske og unaturlige vaksiner.

Djokovic forteller sine tanker og meninger på sosialmedier og som nå er trykket i de fleste større aviser:

novak vaksine motstander«Personlig er jeg imot vaksinasjon, og jeg vil ikke være tvunget av noen til å ta vaksine for å kunne reise,» sa Djokovic i kommentarer rapportert og oversatt søndag av Reuters. “Men hvis det blir obligatorisk, hva vil da skje? Jeg må ta en beslutning. Jeg har mine egne tanker om saken, og om disse tankene vil endre seg på et tidspunkt, vet jeg ikke. »

New York Times:  Novak Djokovic Expresses Resistance to Coronavirus Vaccine

Novak Djokvic er den ubestridte beste tennis-spilleren i verden i perioden 2011 til 2020. Selvfølgelig har han ikke vunnet alle kamper og turneringer i perioden, men han er uten tvil den beste.

Sporten tennis er kanskje den aller mest utfordrende idretten som finnes med alle sine fasetter. Dette med teknikk, taktikk, og enorme mentale og fysiske utfordringer som heller ikke forstås fullt ut av de fleste utøvere eller utenforstående aktører. God samfunnsforståelse og innlevelsesevne kommer også svært godt med i det totale bildet.

Tennis er med andre ord den komplette utfordringen.

Undertegnede har observert mange kamper med Novak Djokovic i de siste 10 årene, og har stadig blitt forundret over hans enorme evne til å komme tilbake med ny energi i lange kamper. En kamp kan vare oppimot, på det meste, i hele 6/7 timer, og kan være en fryktelig slitsom affære. Siden jeg selv har vært en aktiv spiller selv, vet jeg hvor hardt det kan være.

Mange av de gangene hvor jeg har sett kampene til Novak Djokovic har det nesten virket som om Djokovic til tider faktisk har hentet ny energi rett ut fra luften…

I 2010 forsto Djokovic at kosthold betydde mye mer enn det han tidligere hadde antatt, dette forteller han om i dokumentaren Transcendence.

Food Matters og Djokovic bilde

Tidligere trodde han at han spiste sunt nok, men så var tydeligvis ikke tilfelle. Etter endringene i kostholdet til plante-basert kosthold fikk han enorme sportslige resultater, og har vært helt klart den beste spilleren på touren.

Novak Djokovic ATP lista

Nå har altså Novak Djokovic verdens beste tennis-spiller tatt bladet fra munnen, og stiller store spørsmålstegn med denne forestående pålagte vaksinering av folk. Dette gjelder spesielt for ham selv som behøver å reise mye for å kunne delta på alle tennis-turneringene verden rundt.

Han har nå blitt hengt ut i flere medier verden over, altså bare fordi han ikke ønsker en vaksine som ennå ikke er oppfunnet.

Djokovic skaper reaksjoner Dagbladet

Hvorfor er egentlig de store-mediene i dag så i mot folk som er skeptiske til vaksiner?

Det er jo ikke lengre enn 10 år siden forrige katastrofe hvor mange folk i Norge og hele verden ble tvunget til å ta Pandemrix-vaksinen og drøssevis av folk ble syke av den. Det tok lang tid før myndighetene innrømmet noe som helst. Både barn og voksne ble syke, men få fikk noe erstatning før de måtte gå til rettssak.

Skadene av Pandremix var en katastrofe

NRK 21-jan 2013

NRK: Pandemrix var en katastrofe!

Nåværende helse-minister Bent Høie forsvarte vaksinen pandemrix den gangen i 2009 som nå. I 2009 var han leder for helse- og omsorgskomiten ved Stortinget.

Se og hør hvordan Høie snakker nedlatende til vaksine-motstandere i studio.

Hvem fikk rett? og hvorfor prøver han seg igjen? Tror han at vi er dumme?

 

Ingen tvil om det er en stor grunn til å ha sunn skepsis mot myndighetene våre, vi kan rett og slett i ikke stole på vår egen helseminister dersom vi ønsker å ta vare på vår egen helse.

Se mer på elektrostress.no:  Hvorfor ikke en helseskadelig vaksine også?

Kan vi i det hele tatt stole på regjeringen med Erna Solberg i spissen? Har regjeringen noe som helst innblikk eller forståelse for hva egentlig helse er for noe?

Djokovic a veganUndertegnede stoler mer på Novak Djokovic enn på våre egne helsemyndigheter, det er jo ingen tvil om at han har forstått hva helse dreier seg om.

Det er nok å se ham løpe og løpe, år etter år…

Se mer om hans diett og mer på Essentially Sports:

Det er mer enn bare en diett!

 

 

Odd-Erik 10

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

 

Se også:

Hva skjer med samfunnet? Hva skjer med velferdssamfunnet vårt?

Coronavirus, elektrostress, 5G og Telenor!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den mai 9, 2020 av .
%d bloggere liker dette: