BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Kommer Tønsbergs Blad med falske nyheter igjen?!

Ta viruset på alvor TB

Tirsdag 8. september trykker Tønsbergs Blad nok en advarsel på første siden mot Corona-viruset.  Denne gangen var det en svært sprek sykepleier som fikk testet at hun hadde corona-viruset i marsmåned 2020. Da hun testet positiv på Corona hadde hun bare litt rusk i halsen en ukes tid, som hun forteller det til Tønsbergs Blad, og etter en uke var plagene borte.

Men så rett etter at hun hadde begynt på jobb igjen fikk hun pusteproblemer, høy hjerterytme, feber og dårlig allmennbestand skriver Tønsbergs blad. Og nå har det gått mange måneder uten at allmenntilstanden har bedret seg noe.

VG og MEMen kan Tønsbergs Blad eller andre medier for den slag skyld bevise at dette er senvirkninger av Corona og ikke noe annet? Les denne hvor VG forteller om at senvirkninger av Corona kan være ME:

VG og ME

Det er liksom bare sånn det er, med noe eksperter og forskere på slep… Hva når de SAMME PERSONENE i avisene som forteller om sine triste historier omtrent bader i kraftig mikrobølge-stråling 24 timer i døgnet 7 dager i uken? Hva da?

Og hva når de samme personene har de samme utfordringene som om de hadde blitt rammet av elektrostress, men ikke forstår sammenhengen…

Hva da?

Tønsbergs Blad eller de andre etablerte mediene ønsker ikke å skrive om helseskadelig stråling fra det nye 5G nettet eller fra alle de andre strålekildene i våre dager. Det er så vidt de tillater et leserinnlegg om saken i ny og ned.

EU sin hovedstad Brussel, for eksempel, ønsker ikke installering av 5G i byen… EU sin forskerservice(EPRS) kom nå i mars 2020 med en advarsel mot 5G og annen stråling og henviser til ulik forskning som har gjort funn. Samtidig ønsker EPRS mer uavhengig forskning, dette nå i 2020…

Hva betyr egentlig det?

Effects of 5G wireless communication on human health1Se hele rapporten Her!

De samme symptomene som rammet denne sykepleieren er typiske de som har diagnosen ME, men også for de som er rammet av el-følsomhet. Ofte også kalt Elektrostress eller mikrobølgesyke i våre dager.

Strålekildene kan være smartklokker, smartmålere, mobilsendere,  mobiltelefoner, WiFi, forskjellige Bluetooth-sendere i ulike apparater, datamaskiner og mye annen elektronikk som mange av oss omgir oss med i det daglige.

Så hvorfor ønsker ikke Tønsbergs Blad eller de andre mediene å diskutere 5G og annen stråling?

Kan det rett og slett være så enkelt at papiravisene er på vei ut, og at 5G og all den andre uheldige strålingen fra mobilmaster nettopp er mediene sin nye plattform for nyhetsdekning og underholdning? Eller kan det også være at Telebransjen annonserer heftig i på deres sider?

Det vil jo være vanskelig å skjære av den grenen de sitter på, den samme utfordringen hadde jo også tobakksindustrien i sin tid.

På det verste hadde tobakksindustrien mange leger og forskere på sine lønningslister.

Hvordan er det med telekom-bransjen i dag?

Telebransjen er mest korrupt

I 2014 satt daværende Telenorsjef, Jon Fredrik Baksaas, i styret til Vimpelcom, et teleselskap som hadde betalt 30 millioner dollar til datteren av presidenten i Usbekistan for å få lisenser for mobildrift i landet.

Se mer her: Telebransjen er mest korrupt!

I dag er det neppe annerledes:

Hemmeligholdelse og lojalitetsutfordringer i Tønsberg kommune!

Så i denne sammenheng hvordan er det mulig atter en gang at Tønsbergs Blad bruker første siden sin til igjen å advare mot Corona? Denne gangen med en sykepleier som tydeligvis er rammet ME-lignede symptomer?

Diagnosen ME er visstnok en sykdom som myndigheter og leger ikke forstår årsaken til… Er det egentlig sant?

Kan det være at Tønsbergs Blad, de andre mediene og myndighetene forsøker å skape en sannhet om at Corona-viruset er “alle sykdommers mor”?

Se her hvordan nyheten sprer seg med Amedia og kanskje blir en sannhet:

Sandefjords Blad 8-9-2020

Hamar Dagblad 8-9-2020

Ringerrike

Vasabladet og Lindqvist

Prøver mediene og myndighetene å stjele diagnosen el-følsomhet og gjøre den til noe den ikke er?

Det er mange spørsmål som henger i luften i våre dager.

Så når Tønsbergs Blad i dag, den 15. september 2020, slipper til en anonym person som forteller at “Korona er en Bløff” er det kanskje avisen sin måte å fortelle at de begynner å forstå at mange folk har gjennomskuet de falske nyhetene som myndighetene og mediene har frontet i snart 7 måneder, og at de kanskje også angrer på deres “høyttaler funksjon” for myndighetene og alle den ukritiske journalistikken som de har utført i denne “krise-tiden”. Gran-beboer tror Corona er en bløff

Det er helt klart spennende tider i møte, og kan vi noen gang igjen stole på pressen og mediene?

Har den “fjerde statsmakt” nå blitt gjennomskuet totalt og falt helt i sammen?

Tiden vil vise oss!

Odd-Erik 3Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les gjerne også:

Lars Egeland(SV) mener Tønsbergs Blad kommer med falske nyheter!

Tønsbergs Blad leker med politikerne!

Robert F. Kennedy JR advarte mot 5G og falske-medier!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den september 15, 2020 av .
%d bloggere liker dette: