BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Vaksine-tvang eller frihet?!

b3Det ble arrangert frihetsmarkering i Tønsberg den 31.oktober 2020. Først var det tenning av lys kl. 14.00 på torget i all vennskapelighet med varme ønsker om å få friheten tilbake.

Det hersker ingen tvil om at Korona restriksjonene hadde tatt helt av, og satt oss alle i en ufrihet som vi ikke ønsker oss.

KL 15.00 var det innlegg, musikk og foredrag på Bydelshuset. Trond Skaftnesmo og hans nye bok “Vaksine-tvang I skyggen av Koronakrisen” var hovedattraksjonen denne lørdagen.

Hvordan er det mulig at Coronaviruset som har veldig lav dødelighet skal stenge ned hele verden?

b42

Det har helt fra begynnelsen av blitt fortalt at en vaksine er løsningen, og dermed har statsminister Erna Solberg overført 2 milliarder kroner til Bill Gates og han sitt vaksine prosjekt…

Trond Skaftnesmo er en norsk skribent, filosof og antroposof. Han er utdannet naturforvalter fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og tok hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo. Wikipedia

Trond Skaftnesmo har dokumentert godt alt han skriver i boken «Vaksine-tvang i skyggen av Koronakrisa». 

b17

Han så et mørke bre seg over verden og særlig i USA. Han spurte seg da, har vi da noe liv hvis vi ikke kan bestemme over egen kropp?

Antallet vaksiner barn får er stadig økende særlig i USA, men Norge følger etter. I 1986 fikk vaksineprodusentene immunitet, dette skjedde under Ronald Reagan sin president periode. Produsentene kunne dermed ikke saksøkes for vaksineskader, sånn er det også i Norge.

b35

Alle vaksiner har en følgeseddel hvor bivirkninger er listet opp, men det er lange lister som leger eller sykepleiere sjelden leser. Når man tester ut vaksiner er ingen av dem som testes ut mot placebo.

Under en prosent av vaksinereaksjoner blir rapport til VAERS, Vaccine Adverse Effect Reporting System, det betyr at det kan være mange flere bivirkninger enn det blir rapportert om.

Robert F. Kennedy jr, nevø til tidligere president John F. Kennedy og sønn av Robert F. Kennedy tidligere justisminister, fikk tak i dokumenter som myndigheten ikke ville publisere. Disse dokumentene viste at når man sammenlignet vaksinerte mot uvaksinerte økte risikoen for kroniske sykdommer dramatisk hos vaksinerte, det gjaldt spesielt autoimmune sykdommer.Robert F. Kennedy

Det viser seg at tar man en influensavaksine er det større risiko for å få Corona eller andre virussykdommer…

skaftnesmo coverFlere forsker mener at coronavaksinen kan føre til betennelser i hele kroppen, i en slags hyperreaksjon fra immunforsvaret.

Ønsker du å vite mer før du lar hele familien din vaksinere seg bør du nå lese denne boken!

Kanskje allerede før jul?

Uansett kan du kjøpe boken her:  «Vaksine-tvang i skyggen av koronakrisen!

Bøkene som Trond Skaftnesmo hadde med seg til denne ettermiddagen i  Tønsberg forsvant forsvant som dugg for solen. Så helt tydelig at denne boken var en bok som kom til rett tid. 

 

Odd-Erik HelgesenOdd-Erik 10

Redaktør Bullo Tidende

Les gjerne også:

Lege advarer mot corona-vaksine!

Meningsløst å teste corona?!!

Anonym mann påstår at corona-viruset er en bløff!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den november 1, 2020 av .
%d bloggere liker dette: