BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Advokat ønsker gruppesøksmål mot regjeringen pga. corona-tiltakene!!

Erling Efskind
 
 
 
Advokat Erling Efskind ber folk våkne opp av «corona-søvnen» og skriver på sin side på Facebook side at han ønsker et gruppesøksmål mot regjering og myndighter.
 
Les mer under:
 
 
 
 

GRUPPESØKSMÅL MOT REGJERINGEN OG DEN NORSKE STAT PÅ VEGNE AV DEN NORSKE BEFOLKNINGEN.

 
Trondheim kommune gikk torsdag ut med anbefaling om munnbind i offentlige rom.
 
Går man inn på Trondheims kommunes hjemmeside, kan man se statistikk over hvor mange som er testet og hvor mange igjen av dem som har fått påvist covid-19.
 
 
For eksempel kan man lese at det mandag ble registrert 23 nye tilfeller og at det ble gjennomført 1742 tester. Videre fremgår det at «alle har milde sykdomsforløp».
 
Det er nesten så jeg må gni meg i øynene – ingen er altså alvorlig syke.
 
Jeg tenker at dette må være unntaket, så jeg sjekker lørdagen: da var det registrert 30 smittede ut av 1361 tester, også her har alle milde sykdomsforløp. Og slik er det over hele fjøla.
 
Alle har milde sykdomsforløp!
 
Se Erling Efskind foran Stortinget 28.november i forbindelsen med markeringen mot lock down av Norge:
 

De antatt smittede er i aldersgruppen 10-90 år, og ingen er altså alvorlig syke! Inntil nå har regjeringen kunnet si at antall smittede skyldes tiltakene de har gjort. Men når ingen av de smittede heller ikke utvikler alvorlig sykdommer, ikke en gang en 90-åring, ja da stiller saken seg i et annet lys.

Her stenger vi ned skoler og bedrifter og bruker milliarder på å spre frykt og fattigdom og ensomhet for det som alt mer fremstår som en kollektiv psykose.

Jeg kan ikke annet enn å tenke – har verden virkelig gått av skaftet. Sikkert er det at Trondheim og Oslo og alle andre kommuner ikke har hjemmel for det de pålegger sine borgere. Det er grove overgrep.

Og da er det ikke en gang tatt høyde for den store usikkerheten PCR-testen representerer, men en høy andel falske resultater i den forstand at testene utføres på en så høy syklus at en stor andel ikke-smittsomme personer (så mange som 97 av 100 ifølge en portugisisk lagmannsrett) regnes med. Og kanskje viser de milde sykdomsforløpene vi her ser nettopp det.

På toppen av det hele er det høyst usikkert at munnbindene har noen annen effekt enn ren skremselspropaganda.

Nok får være nok. Det er på tide at den norske befolkningen våkner.

Jeg har iallfall ikke tenkt å se på mer. Tiden er moden for å stevne den norske stat og regjeringen for grov urett mot sine borgere og brudd på menneskerettighetene.

Om dere stillere dere bak meg i dette historiske gruppesøksmålet, så svar med et rungende JA! på denne posten, og del.

Inntil saken kommer opp – stå opp for dere selv der ute. Vis at dere ikke er redde og ikke lar dere urettmessig styre. Vis at dere ikke er maskiner, men mennesker av kjøtt og blod med følelser.

Mvh

Erlend Efskind

 

Se annet:

Frihet og maktbruk i koronakrisen!

Vaksine-tvang eller frihet?!

Kan årsaken til Corona-pandemien være elektrostress?!

 

Reklame

Én kommentar på “Advokat ønsker gruppesøksmål mot regjeringen pga. corona-tiltakene!!

 1. bpunfiltered
  mars 31, 2021

  Til Våler kommune
  1592 Våler

  Covid og Lock-down katastrofen.
  Jeg skriver dette brev til kommunen i et anfall av depresjon og frustrasjon over situasjonen her i landet – og verden, Håpet er at opplysingene gitt nedenfor får kommunen til å innse at tiltakene er helt nytteløse og ut av proporsjoner og at den derfor revurderer situasjonen. Erna og jeg er klar over at dette ikke lengre dreier seg om et virus. Vi ignorerer derfor påbudene, men viser hensyn til alle dem som er skremt av TV /aviser og sitter inne i en liten leilighet og skjelver fordi de ikke ser realitetene. Dette er kun en begrunnet anmodning og ikke en videnskapelig artikkel. Kildehenvisningene er derfor begrenset..

  En enkel oversikt og litt statistikk:
  De siste årene har det dødd i snitt 18 personer hver uke av influensa i Norge.
  I sesongen 2017/18 døde faktisk over 35 pr uke. Hva gjorde myndighetene ?
  Hvor mange dør nå per uke av Corona ? Tro det eller ei, max 3 personer
  Pr 25 000 innbyggere i Norge er bare 1 –EN- person på sykehus. (226 av 5.5 mill)
  Dødeligheten på verdens basis er 0.15% av smittede. Dette er IKKE en Pandemi.
  Men, til nå har det dødd ca 12 personer pr uke kort tid etter vaksinering, gamle og unge. Av dem friske og yrkesaktive helsearbeidere. ( Pr 2 mars 110 personer !)
  Av FRISKE Nordmenn har det dødd ca 1 pr 800 000 innbygger. Hvor er pandemien?
  Man regner med at flere vil dø av selvmord enn av Covid-19. Til nå har 5 ungdommer kastet seg forrn T-banen – hittil i år. Er det nevnt i pressen ?
  Merkelig er det at Covid er så dødlig at du må testes for å vite om du er smittet.
  I Norge har vi nå de samme levevilkår som i diktaturer. Regjeringens tilsidesetter Grunnlovens §16, §94, §101, §102 og §106,
  Konklusjon: Ja, Corona er dødelig, i form av selvmord. I tillegg har den drept influensa, kreft, hjerte-sykdommer , sunn fornuft, evnen til selvstendig tenkning, økonomien, arbeidsplasser, menneskelig relasjoner og livsgleden.
  Dette bærer preg av kontroll forkledd som smitteverntiltak.
  Hva skjer når vi vaksineres ?
  Geert van Bosche er en av verdens mest anerkjente vaksine eksperter og har i mange år arbeidet .i vaksineindustrien med bl.a. vaksine utvikling. Han er garantert en vaksine entusiast, men går nå ut i media og opplyser om at denne typen injeksjoner er livsfarlige. En av årsakene er at de dreper imunforsvaret. Resultatet er at vi dør som følge av en sykdom kroppen ikke lengre kan bekjempe. Covid injeksjonen er nemlig ikke en vaksine slik vi tror, men en injeksjon av genetisk eksperimentelle stoffer En av leverandørene (Moderna) skryter på sin nettside av at de injiserer et operativsystem som endrer vårt DNA. Det kan få ukjente og katastrofale følger for oss og våre barn – i den grad vi får barn, idet representanter for vaksineprodusentene har opplyst at det er fare for sterilitet. Det er dokumentert Aborter etter injeksjon.
  Uhyre skremmende er det også at denne type mRNA vaksine har blitt forsøkt utviklet og testet på dyr siden år 2000. Men da dyrene døde når de senere kom i kontakt med viruset ble eksperimentene stoppet. Denne livsfarlige cocktailen injiseres nå i mennesker. Hva vil skje når de vaksinerte blir utsatt for et nytt Virus ? Står vi overfor en menneskelig katastrofe av uante dimensjoner ? Vil den bli bortforklart med en ny farlig mutasjon med krav om nye vaksiner ?
  Vi må forstå at agendaen styres av det medisinske kartell som forventer å tjene 250 milliarder på Covid vaksiner. Derfor kappløpet og haste-utvikling av vaksinen. Groteskt er det at aksjonærene nå saksøker AstraZeneca for redusert aksje-fortjeneste pga problemene med vaksinen ! På et sykehjem i Berlin ble 31 personer vaksinert med makt mot sin vilje i nærvær av Bundeswehr-soldater. 8 døde og 11 fikk alvor bivirkninger. Ved Großhadern universitetssykehus i München nektet over 2000 ansatte å bli vaksinert ! Helsearbeiderne var oppmerksomme på risikoen ved den nye mRNA-vaksinen. Iran her forbudt import av Covid vaksine fra USA og England.
  For samme antall innbyggere er nå flere på sykehus grunnet vaksine komplikasjoner enn for Covid-19. Stavanger sykehus: 65 innlagt grunnet vaksine komplikasjoner og 4 med Covid symptomer. European Database of Adverse Drug reactions: Frem til 13 Mars har de registrert 3 944 dødsfall og 162 610 komplikasjoner etter injeksjon. Israel som har vaksinert 100% av befolkningen over 70 år har nå verdens høyeste over dødelighet.
  Vi husker Svineinfluensa hysteriet der flere døde av vaksinen enn av den ufarlige sykdommen og flere hundre fikk narkolepsi bare i Norge. og i Tyskland ca 50 000.
  Konklusjon: Dødsfall og komplikasjoner er mer omfattende med en uten vaksinen

  Innse urimelighetene og konsekvensene og stopp før det er for sent.
  25 000 risikerer å få sitt liv ruinert fordi – EN – person ligger på sykehus..
  18 dødsfall av influensa sammenlignet med at max. 3 pr uke av ”Corona.”
  I dag dør ca 12 personer pr uke umiddelbart etter injeksjonen, gamle og unge.
  Vi blir skremt til å ta en injeksjon som tok livet av forsøksdyrene.
  Vi blir injisert med et operativsystem som endrer vårt DNA .
  Injeksjonen gir mange og store bivirkninger, dødfall og risiko for sterilitet..
  Flere unge og gamle dør av selvmord og ensomhet enn ”dugnaden” redder eldre.

  Følgende spørsmål er relevant. Er dette en planlagt ”Pandemi” ?
  Event 201 i New York oktober 2019 arrangert av Johns Hopkins Institute, planla i detalj hva som skulle skje NÅR pandemien slår til. Tilstede her var bl.a. represen-tanter for WOC, WHO og det medisinske kartell.
  HviteRusslands president, Lukasjenko, gjennomskuet bløffen og ble tilbudt 1 milliard USD da han nektet å stenge ned landet. Et naturlig spørsmål er da, hvorfor?
  Tanzanias president Magufuli gjennomskuet også svindelen og sendte derfor prøver fra en geit og en papaya frukt til testing. Begge kom tilbake som positive
  Tanzania mottok 27 mill EURO fra EU for å stenge ned landet, men holdt landet åpent som før. Magufuli var en meget populær og svært dyktig president, men døde beklageligvis for kort tid siden 61 år gammel..
  En advokat i Australia og en politiker i Østerrike sendte inn prøver fra Coca Cola og prøvene kom tilbake positive. Utrolig: Denne testen styrer Lock-down i verden..
  CDC ( Center for Desease Control, Dr. Fauci) bestemte at om en person hadde testet positivt for Covid og døde, skulle dødsfallet klassifiseres som Covid dødsfall, uansett underliggende årsak, være seg hjerteinfarkt, kreft, lungebetennelse, diabetes osv, ja til og med mord.og trafikkuhell. CDC har senere opplyst at kun 6% av dødsfallene ene og alene skyldes Covid.
  6 Universitet i USA, bl.a Stanford og Cornell, obduserte i alt ca 1500 Corona dødsfall, og stor var forbauselsen da de fant at ALLE hadde dødd av influensa, Det samme skjedde i Italia . Det vi opplever nå er influensa definert som Covid.
  CDC ( Center for Desease Control) i USA rapporterer av antall influensa tilfeller i landet har falt fra 50 millioner til nesten NULL i 2020/21 sesongen.
  Norge falt antall dødsfall i 2020 med 3.5 % og begravelsesbyråene har søkt om bistand pga redusert arbeidsmengde. Hvor er pandemien ?
  Merkelig nok oppstår mutasjoner samtidig i flere land av et virus som enda ikke er isolert. Det er utlovet en belønning på 2.3 mill kr til de som kan påvise viruset.
  NRK kan opplyse om at det kommer en ny mutasjon om 3 mnd. Imponerende fremsynt!
  Avisene refuserer innlegg fra fagfolk som strider mot myndighetens agenda.
  Regjeringen (”fagmannen” Høie), hører ikke på internasjonale medisinske eksperter.
  Pandemi begrepet ble beleilig omdefinert før svineinfluensaen .
  I 2017 var Norge forutseende (?) og kjøpte inn testutstyr for Covid-19 for 400 mill
  Regjeringen ønsker ikke å opplyse om hvem som initierte Lock-down i Norge
  Korona-kommisjonens taushetsplikt skal gjelde i 60 år Hvorfor og hvem lever da ?.
  Richard Rotchild var også forutseende og patenterte test-metoden for Covid–19 allerede i 2015 Synske Anthony Fauci garanterte i 2017 et utbrudd av en global pandemi i Trumps president periode
  ”Pandemien” er ene og alene basert på en uegnet PCR test ( se nedenfor) som heller ikke skiller mellom levende og dødt virus
  Den anerkjente British Medical Journal, dokumenterer at forsøkene bak vaksinen ble manipulert for at effekten skulle fremstå som maksimal. Reklamert effekt 90% kontra virkelig effekt 20%.
  Hydroxychloroquine (HCO) samt Plaquenil og Ivermectin viser seg å helbrede Covid. HCO ble derfor en tid forbudt I USA. Mistenkelig at det at bare vaksiner gjelder
  Skremmende er det at produsenten er fritatt for alt ansvar for følgeskader
  .Forsøkspersonene måtte være over 16 og under 75 år og uten sykdommer eller allergier. De fikk heller ikke lov å drikke alkohol eller røyke. Da vet vi heldigvis hvem vaksinen er beregnet for, dvs. 5 % av den Norske befolkning.
  Australia avbestilte nylig 51 millioner doser med Covid vaksiner, da det ble oppdaget at vaksinen inneholdt HIV (AIDS). Det kom ingen forklaring fra produsenten.
  Den beste beskyttelsen er vitamin D3 (4000 IE) og sink (50 mg). Men skjules godt.
  Dette er ikke en kvaksine, men kalles kvaksine for å få den godkjent og i all hast.
  Hvorfor skal friske mennesker vaksineres? Lytt til Erna, ”Jeg er en frisk 60 åring og trenger derfor ikke vaksine”.
  Espen Nakstad var ærlig, (for en gangs skyld ?) og sa at han for sikkerhets skyld ville vente til den var VEL og LENGE utprøvd Trenger vi da å vite noe mer ?
  Hvilke konsekvenser får dagens lock-down?
  Det har gjentagne ganger blitt dokumentert at regjeringen IKKE har foretatt en konsekvens utredning av sin katastrofale politikk. Men uten å kvantifisere kan noe nevnes:
  Landets og kommunens økonomi blir rasert. Massearbeidsløshet, depresjoner ( = sykdom) , vold, barnemisshandlig, kriminalitet, oppløste ekteskap og selvmord. Det kan nevnes at til nå har 5 ungdommer i år Grunnet ensomhet dør de gamle av depresjon da den reduserer immunforsvaret.
  Jeg sier det så sterkt som at i dette tilfelle er det ubetydelige personer uten utdannelse eller yrkeserfaring som har fått stor makt og det må ende med katastrofe for land og folk. Lottomillionærer er en fristende sammenligning. .
  Hvorfor hjelper ikke Munnbind.? men er skadelig ?
  Faktum er at ingen studier de siste 30-40 år har vist at munnbind hjelper, snarere tvert imot. Statistikk fra bl.a. USA, Italia, Belgia og Tyskland viser at smitte-spredningen faktisk har økt etter munnbind påbud. Ikke overraskende når Corona viruset er 0.12 Micron og maskestørrelsem er 1 Micron. Det er som å stenge mygg ute med hønsenetting. Smittevernlege Dagfinn Haar i Kristiansand uttalte at skifter man ikke munnbind hver 1/2 time blir det en bakteriebombe.
  Munnbind blir da bare et symbol på at vi er manipulert. Masker kontrollerer ikke virus, de kontrollerer deg.
  Munnbind er derimot skadelig av den enkle grunn at mann puster inn sine egne avfalls stoffer, dvs giftig CO2 og hjernen får derfor for lite surstoff Vi vet alle at da dør hjerneceller. Dette er påvist i flere studier. (Jfr. Drukning) I tillegg er det risiko for sopp,, infeksjon rundt munnen og øye katar (FHI) I og med at man kan lukte parfyme gjennom munnbind er det helt klart at de ikke virker. Etter Spanske-syken konstaterte man at 50 mill mennesker døde av bakterielt lungebetennelse grunnet bruk av munnbind. Myndighetenes maske påbud i Dusseldorf er nå erklært ulovlig. Utrolig men sant: FHI opplyser om at 200 000 personer må bruke munnbind i en uke for å forhindre at 1 person smittes.
  Har vi sluttet å tenke selv – eller våger vi ikke ?
  Dette er ingen pandemi. En pandemi har høy dødelighet og mange syke. Derfor pumpes det ut kun skremselspropaganda om hvor mange som er smittet. FHI skriver at av 15 smittede er det trolig 14 feildiagnostiserte. Andre rapporter, samt en dom Portugal , harmonerer med denne uttalelsen: De konkluderer med at feilprosenten er så høy som 97% . kanskje ikke så ulogisk når Kari Mullis, nobelprisvinner og testens oppfinner, uttalte at PCR testen ikke er egnet til å påvise Virus. Han døde dessverre like før ”Pandemien”, ble introdusert.
  Den 20.1.21 har endelig WHO endret anbefalingene om den upålitelige PCR-testen: Nå heter det plutselig at skeptikerne hadde rett hele tiden. PCR testen produserer alt for mange falsk positive resultater, som gir store økonomiske konsekvenser.
  Aftenposten: Risikoen for å dø av Covid når du er smittet er 0.2% Men risikoen for å få alvorlige bivirkninger av den eksperimentelle genterapien er på ca. 3%. Dr. Fauci uttaler at det må ikke anvendes mer enn 35 cykler ved testen, ellers blir resultatene ubrukelige. I Norge anvendes for ”sikkerhets” skyld 40 cykler. Dette er bevisst svindel med data.
  Konklusjon
  Sør-Dakota har aldri iverksatt noen tiltak mot Covid og resultatet er at de har minst problemer med Covid i USA. Til nå er det 16 stater i USA som har erkjent at masker og lock-down ikke virker samt at testen er vilkårlig og har derfor ført samfunnet tilbake til det normale. Dette gjelder også Sveits. Østerrikes konstitusjonelle domstol erklærte, ikke overraskende, de fleste korona-tiltakene for grunnlov-stridig. De ble derfor opphevet den 10.12.20. Israels menneskerettskomite erklærte at Pfizer utfører ulovlige eksperimenter på mennesker
  American Institute for Economic Research publiserte nylig 21 studier fra flere land som viser et nedstengning har liten eller ingen effekt på spredning av viruset.
  Målet er å skape frykt for få gjennomført lover og bestemmelser som normalt ikke ville blitt akseptert. Jfr. Smittevernloven og portforbud.
  Jeg henviser for øvrig til ”Nurnbergerprossesen” som German Investigative Committee forbereder i samarbeide med advokater og fagpersoner fra en rekke land Denne bekrefter hva jeg har anført ovenfor. Påstanden er ”Crimes against humanity”. Prosesskriftet mot den Norske regjering går enda lengre, de påstår at ingen har dødd eller er smittet av Covid, men av influensa.

  Derfor er min innstendige anmodning:
  Normaliser Kommunen og vis for hele landet at dette ikke er annet enn en vanlig influensa. Nürnberg Prinsipp 4: «Det faktum at en person handlet etter ordre fra sin regjering eller en overordnet fritar ham ikke fra ansvar under internasjonale lover, såfremt et moralsk valg faktisk var mulig for ham.» NB. Det finnes intet vitenskapelige og faglige grunnlaget for smittevernstiltakene

  Nikkedukkene Solberg, Høie, Nakstad og Gulvåg MÅ stilles til ansvar for den skaden de har påført på land og folk..

  I håp om at min argumentasjon har vært overbevisende ,
  Vennlig hilsen
  Harald Wibye

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den desember 16, 2020 av .
%d bloggere liker dette: