BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Barn kan dø av manglende berøring!!

Den gangen jeg vokst opp var berøring livsviktig… Barn kan dø av mangel på berøringDet het seg at barn kunne dø uten berøring, det var nok av forskning som fortalte oss det. I tillegg visste vi at uten berøringens språk ville livet være kaldere, mer maskinelt, mer rasjonelt og inneholde mer avstand.  

Alt dette viste vi i allerede 1988, var vi klokere i 1988?

Mye tyder på at det var tilfelle på svært mange områder.

Se gjerne denne flott og varme filmen «Free Hugs»: Her!

De som står bak denne videoen er gruppen Markeringer for frihet, se gjerne mer på facebook.

Fakta 1988 utgave 9Utgave 9 av Magasinet Fakta i 1988 hadde berøring som hovedtema. Der står det blant annet at barn som i lange perioder avskjæres fra menneskelig berøring, glir inni en form for depresjon som fører til apati og tilbaketrukkethet.

En undersøkelse som artikkelen henviste til dreide seg om at de folkene som hadde et åpent og fortrolig forhold til berøring, også var de mest pratsomme, humørfylte og ledige menneskene, mens de som følte ubehag ved berøring gjerne var mer følelsesmessig ustabile og sosialt tilbaketrukket.

I disse såkalte corona-tider ser denne vitenskapen ut til å være en svært viktig forståelse. Et brudd i nærkontakt vil kunne gi frykt, uro og en ubalanse i det psykiske og fysiske i mennesket. En slik ubalanse kan igjen fort gi en brå død, eller forskjellige sykdommer og plager på lengre sikt.

Dette er en spesielt viktig forståelse for land, samfunn og familier hvor nærhet og knyttede familiebånd har vært på det sterkeste, slik som i Italia, i den lavere middelklasse og i arbeiderklassen rundt omkring i verden.

Forskningen og psykologene som denne artikkelen henviser til påstår at et fellesskap med lite nærkontakt vil føre til et mer rasjonelt, maskinelt og kaldere samfunn. En naturlig følge av denne mangelen på nærhet, slik vi kan se det, vil gi lite plass til mennesker med et utviklet følelse- og sanseapparat. 

Se gjerne hele artikkelen fra magasinet i PDF-format:

Fakta 1988

Men som alltid er det slik at ingenting varer evig. Dette med forståelsen og viktigheten av nærkontakt skulle vise seg å få stadig mindre betydning frem mot 2021.

Så allerede og samtidig på 1980 tallet var Bill Gates og andre i full gang med data-revolusjonen. Akkurat som Henry Ford(1963-1947) på begynnelsen av 1900 tallet ønsket at alle skulle ha hver sin bil, ønsket Bill Gates at ALLE skulle ha hver sin personlige datamaskin. Som alle vet ble det til en sannhet, og avstanden til det menneskelige ble stadig større. Alt skal nå tydeligvis skje på en kaldere og mer mekanisk måte en tidligere.

Rotary og Bill Gates

På bildet over står Bill Gates til venstre sammen med John Germ fra Rotary Internasjonal. Rotary er en av Bill Gates sine største samarbeidspartnere og er et nettverk for det meste av eliten i nesten hele verden.

Når det gjaldt bilene til Henry Ford og andre, vet vi alle hvordan det gikk. Svært mange familier har nå sin egen bil og gjerne flere, og forurensningen av planeten på grunn av privatbiler er enorm. Denne forurensningen gjelder både bensinbiler og elektriske-biler, fra de blir produsert til de blir skrotet noen få år etter.

Nå har mange milliardæren Bill Gates gått videre og ønsker for oss alle, at vi ALLE skal ha hver vår vaksine mot corona-viruset og andre virus…

Det heter seg at vaksinen til Moderna er «The Software og life», og det er ingen tvil om at Bill Gates er hardt inne i denne vaksinen. Se mer her: Bill Gates og Moderna

Er det i dag viktigere med vaksine enn berøring?

I dag vet vi også at El-bilprodusenten av Tesla, Elon Musk, ønsker alle skal ha enda raskere internett, noe som er kalt 5G. Dette slik at datamaskiner og biler skal kunne snakke sammen i en slags tingenes internett, IOT. Dermed skal det være mulig for mangemilliardæren Musk å lage selvkjørende biler og busser. For å få til det trenger han mikrobølge sendere hver 50-100 meter i alle tettsteder og byer, og i tillegg ha over 50 000 satellitter i verdensrommet som sender signaler ned til en hver eneste liten avkrok slik at alle skal kunne bruke de smarte 5G-telefonene sine overalt.

Men hvor smart er egentlig det?

BieSpesielt smart kan det vel ikke være når vi ganske lenge har vist at mikrobølgestråling har redusert insektbestanden med nærmere 80 %, og at dyr og mennesker får en mengde plager og sykdommer på grunn av disse forskjellig unaturlige elektromagnetiske feltene.

Se gjerne mer her:

Mobilstråling reduserer insektsbestanden!

Kan det stemme at forskningen rundt mikrobølgestråling har vært ferdig snakket i over 50 år?!!

Hør bare hvor mye stråling det er fra en helt vanlig mobil-telefon:

Hvor er vi nå på vei i 2021?

Er vi på vei til å ødelegge kloden vår totalt?

Hva er verst?  Er det forurensningen fra fossilt brennstoff som alle vet om allerede, eller det den usynlige mikrobølgestrålingen som næringslivet og myndighetene neglisjerer totalt? 

Legge ned fylkeskommunenHvor er demokratiet på vei?

Høyre-kreftene og eliten ønsker ikke demokrati, hvorfor gjør de ikke det? Ut fra deres valgprogram ser man at sentralisering, det vil si å redusere de demokratiske mulighetene for folket, for å kunne oppnå mer effektivisering og rasjonalisering er det de ønsker seg mest alt. 

Så er det riktig å la de rikeste menneskene i verden styre verden for oss ALLE? Det er helt tydelig at de mest bemidlede i verden er langt inne i de overnasjonale organisasjonene slik som WHO og FN på alle mulige måter allerede.

Er dette dette vi vanlige folk ønsker oss? Er Agenda 2021 og 2030 for folket eller bare for eliten?

Men er det ikke egentlig slik at vi ALLE ønsker oss et varmere samfunn med nærkontakt og kjærlighet som styres av følelser og fornuft? Isteden for et samfunn som er styrt av kjøpt og betalt vitenskap og autoritære ledere?

Mange spørsmål, men finnes det noen klare svar?

Hva er det egentlig som skjer i disse såkalte corona-tider når eliten i verden stenger ned arbeidsplassene våre, kulturen vår og splitter familiene våre på forskjellig vis? Jo de skaper avstand og fjerner den livsviktige nærkontakten som vi alle trenger så sårt, ihvertfall for alle barn, de fleste kvinner og for alle de menn som er styrt av følelser og fornuft.

Det er nå ingen tvil om at vi må ta kontrollen tilbake, send oss gjerne en mail til oss hvis du ønsker å bidra på en eller annen måte:

Post@bullotidende.no

 

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

 

Se gjerne annet:

Moderna har laget vaksinen de kaller “The Software of life”!

Har makt og mammon overtatt samfunnet vårt, og sannheten blitt korsfestet?

Kan vi stole på helsevesenet i Korona-krisa?

 

Bullo Tidende

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den februar 21, 2021 av .
%d bloggere liker dette: