BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Folkets Koronakommisjon leverte sin første rapport !

12 mars 2020 nedstengning av Norge

I dag den 12.mars 2021 er det nøyaktig et år siden, 12. mars 2020, da det ble gjennomført den første nedstengningen av Norge etter 2.verdenskrig. Erna Solberg holdt den gangen pressekonferanse på statsministeren kontor.

Drastiske tiltak blir gjennomført for å stoppe at coronaviruset skulle spre seg i det norske samfunnet. Dette medført en mengde regler og forbud.

Fakta om Folkets koronakommisjon: 

Den er inspirert av regjeringens koronakommisjon.

Folkets koronakommisjon er satt sammen av innbyggere på Østlandet med ulik erfaring, alder og yrkesbakgrunn. Så langt er 40 personer av begge kjønn med. Og rapporten har kommet fram via ulike treff pluss samtaler på telefon og epost-utveksling.

Målet er å forstå alle sider av korona-pandemien og gjøre disse kjent for flest mulig. «Sannheten skal frigjøre».

Rapporten til Folkets Koronakommisjon forteller:

Oppsummering/konklusjon:

Bilde av rapportNedstengingen av Norge var et sjokk og en rekke pandemi-tiltak det siste året framstår som overdrevne. Antall offisielt døde som følge av korona-pandemien er etter ett år 632, det er under de årlige dødsfall knyttet til influensa.

Det er et inntrykk av at myndighetene har satt befolkningen i en fastlåst situasjon, der budskapet er at den eneste veien ut er å vaksinere seg.

Myndighetene og helseinstitusjonene har i stor grad unnlatt å informere befolkningen om at finnes metoder som kan styrke immunforsvaret, inkludert D-vitaminer, C-vitaminer og sink.

Barn og unge har lidd mye, men også eldre – mange har blitt isolerte og på sykehjemmene hatt besøksrestriksjoner.
Det meldes om en rekke vaksinedødsfall, og dødeligheten som følge av vaksinasjon virker å være større enn den knyttet til pandemien/covid-19.

I praksis har nedstengingen og restriksjoner vært et angrep på mindre bedrifter, næringsliv og vanlige arbeidere, tapet er mangfoldige milliarder kroner.

En løsning myndighetene har anbefalt/beordret er hjemmekontor og følgelig mer fokus på digitalisering. Det gir innflytelse og inntekter til de teknologiske gigantene, noe som utfordrer privatliv og våre demokratiske tradisjoner.

Mantraet om at vaksiner skal løse problemene ender i praksis med milliardoverføringer fra myndighetene til de medisinske kartellene. Disse kan sannsynligvis påvirke beslutninger i Verdens helseorganisasjoner (WHO) som erklærte pandemien internasjonalt 11.3.2020.

Er pandemien en objektiv trussel eller er den konstruert? Kriser som frembringer frykt er gjennom historien bidratt til store endringer. I dette tilfelle kan det handle om å få den kinesiske modellen inn i Vesten – et autoritært teknokrati.

Vi er usikre på hvilken innflytelse organ som WHO, World Economic Forum, FN og EU med flere har på den norske regjeringen og på hvilken måte det utfordrer ønsket om at folket skal være herrer i eget hus.

Vi oppfordrer myndighetene og andre i Norge til å gjennomgå våre punkter her og lese hele rapporten.

Folkets koronakommisjon 12. mars 2021.

 

Les hele her: Folkets koronakommisjon rapport 12.mars 2021

 

Rapporten er allerede sendt til:

Statsministerens kontor, Helse- og omsorgsdepartementet, KS, Statsforvalteren i Viken, Statsforvalteren i Vestfold og Telemark, Statsforvalteren i Agder og flere vil få tilsendt rapporten utover helgen og i neste uke.

 

Odd-Erik 3Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

 

Se gjerne mer:

Driver Tønsbergs Blad med propaganda? Hvorfor skremmer de befolkningen?

Tønsbergs blad lar motstandere av vaksinen slippe til i nyhetene!

Anonym mann påstår at corona-viruset er en bløff!

SE statsminister Erna Solberg sin presskonferanse fra 12.. mars 2020 på NRK

Bullo Tidende

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den mars 12, 2021 av .
%d bloggere liker dette: