BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

VG måtte dekke vaksine-motstand i avisen!

VG har lenge tiet om vaksinemotstanden i Norge, men nå var det helt uunngåelig lengre.

Fylkespolitiker Susanne Heart gikk ut med et åpent brev til statsminister Erna Solberg. Det la hun ut på sin nettside og på Facebook hvor hun forlangte at vaksinene måtte settes på en pause. Hun fortalte også at hun ønsket en snarlig tilbakemelding.

Her skriver hun:

Er regjeringen klar over det spesielle ansvaret som ligger hos myndighetene gjennom å aktivt påføre friske mennesker potensielle skader og potensiell død gjennom massevaksinering? Er regjeringen klar over at et slikt ansvar veier mye tyngre enn død og skader som skjer ved naturlig sykdom og pandemi? Er regjeringen klar over at det for ettertiden kan ses på som et svik mot befolkningen hvis det skulle vise seg at vaksinene faktisk ødelegger flere liv enn Covid19-sykdom ville gjort?

Les resten her:

Vaksineringen bør pauses Åpent brev til statsministeren Susannen Heart

Dette åpne brevet til statsministeren tok av på sosial medier og plutselig var det mange som ønsket å vite mer.

Det ble tydeligvis for mye på en gang og facebook måtte bremse det hele. Og veldig mange personer fikk forbud fra mediegiganten å dele brevet videre. Noe som altså skjer på denne mest benyttede delingskanalen på sosialmedier, man får altså ikke love til å dele brevet med vennene sine.

Hvorfor er det egentlig slik?

Her er en kommentar fra en av de som ble hindret å dele dette brevet med sine venner, men som allikevel ønsker at brevet skal gå videre.

Her er brevet jeg fikk delingsutestengelse fra i 16 timer, da kopiert istedenfor å dele link…. 💙🙏 Kan ikke skjønne og begripe at dette ikke skal være lov å dele på Facebook… Men jeg skjønner at mange ikke skal se dette😏, da denne faktabaserte infoen er det tydeligvis mange som ikke vil at folk skal lese….

Hvor mange er det som ble hindret å dele brevet? Og hvor mange ble hindret å lese det?

Er det lovlig å sensurere meninger i et åpent demokrati?

VG er den avisen som kanskje har drevet propagandaen for corona-nedstengnigen og vaksiner lengst av alle.

Er media det virkelige viruset? Mediene i Norge har monopol på sannheten!

Ingen tvil om at det åpne brevet til statministeren Erna Solberg fra fylkespolitiker Susanne Heart måtte stoppes, det holdt ikke lenger å tie det ihjel, så nå måtte de gi henne plass i avisen også:

Søndag morgen den 4. juli ble så brevet «plukket» fra hverandre på VG sine egne sider. I overskriften ble det allerede fortalt at hennes partikolleger i partiet MDG ikke støttet henne.

Hvordan kunne VG- journalistene vite at hennes eget parti tar avstand fra uttalelsene?

Jo de hadde vært i kontakt med partisekretær Torkil Vederhus som fortalt avisen at partiet tok avstand fra hennes uttalelser, men at det skulle være stor takhøyde for meninger i partiet…

Men har det i det hele tatt vært diskutert i partiet at massevaksineringen burde stanses?

Har det vært noen virkelige diskusjoner om temaet?

Så lot VG stortingsrepresentant Sveinung Stensland fra Høyre, som er nestleder i Helse- og Omsorgskomiteen på Stortinget, få uttale seg:

– Det er slikt de verste Trump-tilhengerne i USA holder på med. Vaksineskepsis er blant de største truslene mot folkehelsen verden over, fortsetter Stensland.

Men er det ikke egentlig VG som uttaler seg SLIK,  når de trykker disse uttalelsene på sine egne sider? Er ikke det en slags mobbing av en meningsytring som avisen tillater i andres navn?

Det å la noen komme til ordet med usaklige sammenligninger og bombastiske meninger kan vel ikke være i en hensikt for å skape åpne og gode diskusjonforum?

I tillegg legger VG sine journalister ved 2 egen produserte videoer som forteller hvor uvitende Susanne Heart egentlig er… Det skal ikke være noe tvil…

Prøver VG å eie sannheten?

Kan det være slik at de unge VG journalistene kun brukes som nyttige idioter i et kynisk maktspill?

De unge journalistene, Thea Rosef og Håkon Kvam, i VG forteller oss så at den forskningen som Heart henviser til allerede er trukket tilbake, og at det har skjedd på noen få dager nå i begynnelsen av juli måned.

VG journalisten spør seg ikke selv hvorfor denne fagfelle vurderte forskningen er blitt trukket tilbake på så kort varsel. Kan det være at det er politikk i det hele?

Hvorfor finner ikke journalistene en eneste person eller andre som støtter fylkespolitikeren sitt  åpne brev til statsministeren?

Hvorfor er det en så ensidig fremstilling? 

Kan det være fordi det er en kamp om sannheten? En kamp hvor sannheten blir ofret?

Se hele artikkelen her: VG og Heart

I tillegg er det viktig å vite at VG er en av eierne faktisk.no som sensurere og luker ut «upassende» artikler og filmer på sosiale medier, alt i samfunnets tjeneste.

Tidligere har vi skrevet om hvordan faktisk.no bremser og stopper meninger og viten på facebook.

Les gjerne mer her:

Forsøker Faktisk.no å hindre diskusjon?

 

Så fra vårt synspunkt er det ingen tvil om at diskusjonen om vaksinene skal kveles så godt det lar seg gjøres, og at VG, regjeringen og myndighetene er på samme lag. Den enorme massevaksinering skal tydeligvis fortsette for en hver pris.

Det er lov å tenke selv!

 

Odd-Erik B

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les  gjerne:

Demo for Frihet, Samfunn, Helse, Natur og Miljø!

“MYTEN OM SMITTE” er en revolusjon i bokformat! Nå også på norsk!

PCR-testen kan ikke påvise smitte og vaksinene er eksperimentelle!

Støtt Bullo Tidende!! Konto: 1207 69 52 726

 

Bullo Tidende 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den juli 4, 2021 av .
%d bloggere liker dette: