BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Bullo Tidende vs NRK!

NRK har siden slutten av februar i år lagt ut over 500 artikler som dreier som om corona-pandemien i ulike fasonger. Felles for alle disse artiklene er at det nærmest er ingen som har dødd av corona i Norge, bortsett fra mediene sin «konspirasjon-teoretiker» og «corona-fornekter» Hans Kristian Gaarder og ellers tre personer som man ikke ønsker å oppgi alder, kjønn eller navn på…

Så altså det dreier seg stort sett ellers bare om smitte, karantene, vaksiner og noe gjenåpning av samfunnet.

Det er bare å se her:

NRK artikler 1

NRK artikler 2

NRK artikler 4

NRK artikler 5

NRK artikler 6

NRK artikler 7

NRK artikler 8

NRK artikler 9

NRK artikler 10

NRK artikler 11

NRK artikler 12

NRK artikler 13

NRK artikler 14

NRK artikler 15

NRK artikler 16

NRK artikler 17

NRK artikler 18

Hva skal vi si til dette?

Hvorfor er det nesten ingen som dør i Norge? Tydeligvis bare folk så langt vekk fra oss at det er umulig å verifisere ?

Kan vi stole på NRK og de andre mediene?

Er alt bare en skapt sannhet, altså bare en myte?

Kanskje? Hmmmm?!

Bullo Media ser ut til å ha forstått de store sammenhengene, og dermed har Bullo Forlag oversatt og utgitt boken Myten om Smitte.

Les gjerne mer under:

MYTEN OM SMITTE. Virus er ikke årsaken til sykdom! En sammenheng mellom corona og 5G?!

Einstein og det å forståBoken «THE CONTAGION MYTH» er nå klar i sin norske utgave. Det har vært mye jobb og slit med oversettelsen, men nå er den altså endelig klar. MYTEN OM SMITTE er begrunnet med en mengde fagfellesvurdert forskning, har mange viktige forklaringer og observasjoner, og boken forteller det meste på en enkel måte slik at selv Albert Einstein ville vært svært fornøyd.

Thomas S. Cowan MD, og Sally Fallon Morell forteller oss at smitte er en myte, og at det er en sammenheng mellom coronavirus og 5G. Elektromagnetisme har alltid vært en del av livende våre, men i feil frekvens og mengde vil det være en uheldig forurensning for vår helse og vårt miljø.

De forklarer oss rett ut at virus ikke er årsaken til sykdom! (inkluderte «coronavirus»).

IMG_2503

På baksiden av boken står det:

Den offisielle forklaringen på dagens Covid-19-pandemi er at den er forårsaket av et ”farlig”, smittsomt virus. For å hindre at det sprer seg isolerer man dermed mesteparten av verdens befolkning i sine hjem. Fra munnbind til sosial distansering, fra anti-virale midler til vaksiner, tiltakene er satt i verk på grunn av antagelsen om at viruset kan forårsake alvorlig sykdom og at denne sykdommen også smitter fra person til person.

Selv om forekomsten av og statistikken over hvor mange som dør av Covid-19 kanskje ikke er pålitelig, er det ingen tvil om at mange er blitt dårlige av en underlig ny sykdom med rare symptomer – som at man gisper etter luft og får en slags ”brusende” følelse – og flere hundre tusen er døde.

Mange mistenker at årsaken ikke er viral, men at det er slags forurensing som er unik for den moderne tidsalders elektromagnetisme. I dag er vi omringet av en mengde skurrende frekvenser fra alt fra kraftlinjer til kjøleskap til mobiltelefoner. Det begynte med telegrafen og fortsatte med innlagt strøm over hele verden, så radar, så satellitter som forstyrrer ionosfæren, så allestedsnærværende WiFi. Den nyeste tilføyelsen til dette forstyrrende bråket er femte generasjons trådløst 5G. I ”Myten om Smitte: Hvorfor Virus (inkludert Coronavirus) Ikke er Årsaken til Sykdom” tar de bestselgende forfatterne Thomas S. Cowan, MD og Sally Fallon Morell for seg de virkelige årsakene til Covid-19.

Bestill boken eller støtt saken her!

Alle som gir et bidrag til konto: 1207.10.92257 på over 300 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her: Her!

Odd-Erik B

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Se gjerne mer:

Falsk nyhet på NRK?! Alt tyder på det!

Myndighetene fikk diskutere alene på NRK, etter at Charter-Svein var sendt på dør!

Er media det virkelige viruset? Mediene i Norge har monopol på sannheten!

Bullo Tidende 2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den juli 22, 2021 av .
%d bloggere liker dette: