BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

VG og NTB forteller at det er latterlig å demonstrere mot corona-restriksjoner!

VG og Dagbladet mener det er latterlig å demonstrere

Er det slik at NTB og VG kanskje er det aller største viruset i Norge?

De sprer om seg med skremselspropaganda både i øst og vest, nord og sør…  Det spesielt under denne såkalte «corona-pandemien».

Disse mediebedriftene diskuterer ikke en PCR-test som ikke kan brukes til diagnose. De forteller oss nærmest ingenting om alle bivirkningene ved vaksiner og medikamenter ellers… De skriver heller ikke om at corona-vaksinen ikke er utprøvd på mennesker enda, og at den ikke kan godkjennes før tidligst i 2023…

Og nå vil helsemyndighetene at barn og gravide skal ta vaksinen uten at VG og NTB ser noen moralske betenkninger ved det.

Alle legemidler har bivirkninger enten kortsiktige eller langsiktige, betyr ikke det noen ting?

Riktignok skyver VG og Dagbladet en politisjef fra Australia foran seg for å komme med meningen sine.

Se VG og NTB sin artikkel fra Australia her: Tusenvis demonstrerer i Australia mens smitten stiger

NRK artikler 17Media har nå pushet ut propaganda om at det finnes et ekstremt smittsomt virus(se skjermdump over), at det må brukes maske og at absolutt ALLE innbyggerne på denne planeten skal ha disse «helt nødvendige vaksinene» som WHO anbefaler.

Er det ikke noe som ikke stemmer her?

NTB skriver om denne «corona-pandemien» absolutt hver eneste dag på så mange måter for kundene sin. Alle kundene til NTB får muligheter til å sende ut pressemeldinger via dem, og hvis de betaler nok eller er god nok kunder så lager kanskje også NTB en egen artikkel som ser troverdig ut på toppen av et hele, tenker vi i Bullo Tidende.

Når man kan kjøpe seg plass i mediene, hva skjer da med den virkelig virkelighet?

Er det slik at alle de som ikke er kunde hos NTB må slite med å få inn nyhetene inn i aviser, nett og tv?

Hvordan styres egentlig nyhetene til NTB?

Det må i den sammenheng fortelles at staten er en stor kunde av NTB. I tillegg kan man også nevne at det er 72 obligatoriske vaksiner frem til du er 18 år i USA, og at vaksine-produsentene ikke har noe som helst ansvar for de eventuelle bivirkningene som skulle inntreffe.

NTB og kunder

Noen av kundene til NTB:

NTB kunder 11

NTB kunder 2

NTB kunder 1

NTB kunder 4

Også videre…

Mediene varslet om nedstengning raskt over landet på grunn av sykdom og smitte uten et eneste kritisk ord til det hele. De sammen mediehusene er faktisk også eierne av faktisk.no. De samme mediene, sammen med  NTB har holdt denne propagandaen gående i nærmere 1 1/2 år nå, uansett hva folk kommer med av misnøye og annen forståelse.

Hvordan har dette i det hele tatt vært mulig?

Eiere faktisk dot no

Mediene har altså holdt det gående uten å skrive eller diskutere noe om at:

  1. Maskene mot viruset ikke nødvendigvis funger og kan være giftige.
  2. PCR-testen er ubrukelig, og kan gi opptil 97 % falsk positiv svar.
  3. Vaksinene er ubrukelig uansett merke eller type, og har en mengde skumle livsfarlige bivirkninger.

Her er noe tall fra legemiddelverket pr. 6.april 2021.

Melding om bivirkninger og dødsfall legemiddelverket 6.april 2021 3

De sentrale-mediene har altså ikke ønsket å diskutere disse enkle fakta i mediekanalene sine på nærmere 1 1/2 år…

Hvorfor ikke?

Det går rykter om at regjeringen betaler VG for å fronte sine saker i forhold til «pandemien», kan det være tilfelle? Uansett om de får betaling, annet eller ikke, så er det liten tvil at om at de høyre-siden sin avis.

VG foran Stortinget

Børge Brende WEFOg alle vet jo at president Børge Brende(norsk utenriksminister i Norge til 2017…) i  World Economic Forum og Erna Solberg og hennes regjering forsatt er gode venner. De har tydeligvis en plan sammen, og den ser ikke ut til å inkludere demokratiet og folket.

Noen kaller planen “The Great Reset”, med World Economic Forum og deres president Børge Brende i spissen. Andre kaller planen Agenda 2030 slik som Solberg og regjeringen har sammen med  FN. Agenda 2030 dreier seg om et såkalt bærekraftig samfunn hvor det ønskes at alle skal bo i «smarte byer» som er styrt av trådløs teknologi enten det er 5G, 6G eller annet. Denne planen er ikke folke- eller demokrati-vennlig.

Les mer her: Coronavirus, The Great Reset, Agenda 2030 og 5G for dummies!

B1Gruppen Røde luer arrangerte den verdensomspennende demonstrasjon for frihet den 20.mars i år hvor kun noe få fra media var til stede. Men medieomtalen ble slik at det kun var nazister, høyre-ekstremister og konspirasjonsteoretikere som demonstrerte og at det i tillegg var svært få deltakere som deltok. Det hadde jo noen de fleste avisene skrevet tidligere også, selv om de selv ikke hadde vært tilstede.

Hvor mange var egentlig tilstede tror du? 200 hundre slik som avisene skriver? Var det bare høyre-ekstreme, nazister, jødehatere og konspirasjonsteoretikere?

Hva tror du?

Se fakkeltoget fra arrangementet den 20.mars under:

Ragnhild Solheim(76), en av demonstrantene den 20.mars, ble skikkelig sint når hun sammen med mange andre hyggelige, snille og ansvarsfulle borgere ble anklaget for å være høyreekstrem, rasist, jødehater og konspirasjonsteoretikere. Da skrev hun en artikkel om sine meninger og fikk den på trykk flere steder, også i avisa OSLO.

Ragnhild Solheim vil ikke være rasist

Les gjerne hele Ragnhild Solheim sitt innlegg her:

Jeg er verken høyreekstrem, rasist, jødehater eller konspirasjonsteoretiker

b51John Færseth påberoper seg altså å være ekspert på konspirasjonsteorier og at han lett kan fortelle hvem som er hva… Og mainstream-mediene lar han få slippe til med hva som helst av utsagn og han stempler gjerne svært store folkemasser som rasister, jødehater, eller høyreektreme….

Se John Færseth på foto til høyre.

Kan være slik at han er en konspiratør for noen?

Hvorfor tillater mainstream-mediene en slik uredelig dekning av demonstrasjonene?

Er de styrt av myndighetene og regjeringen på et mange vis?

Kan det være at regjeringen, i og med at de har erklært unntakstilstand på mange måter med støtte av WHO, har tilnærmet full kontroll over media, selv når det gjelder en falsk pandemi ? 

Som skrevet over er det mye mulig. Les gjerne denne artikkelen som setter søkelyset på det hele :  Coronavirus, The Great Reset, Agenda 2030 og 5G for dummies!

Nrk og GaarderI uke 14 så skjedde dette:

Sannhetsforkjemper Hans Kristian Gaarder dør plutselig tirsdag den 6.april , og mediene, på et mystisk samstemt vis fortalte, at han hadde dødd av corona.

På alle nettsteder sto det det samme.

Omtrent den samme setningen sto overalt:

Koronafornekter døde med Korona! 

Om og om igjen med de samme ordenene.

Mannen hadde såvidt vært død et døgn, og avisen og alle mediene fortalte det samme.

Ingen tanker om at årsaken kunne være noe annet? Eller at uttalelsene kunne såre de pårørende og de nærmeste som var i en utsatt posisjon?

Det å gå imot myndigheter og legemiddelindustrien, og det å gjøre det som en av de største motstanderne i Norge kan vel fort by på problemer?

Så hva kan egentlig ha skjedd?

Jo mulighetene er enorme.

Men akkurat denne fremstillingen som mediene lager samstemt forteller egentlig hvordan statistikken også lages. I hu og hast, og den kan dermed umulig forholde seg til virkeligheten og være helt sannferdig.

Etterhvert måtte jo VG innrømme at det å henge ut den avdøde og hans familie som konspirasjonteoretikere med påstand om at han var død med eller av Korona, ikke er i nærheten av god folkeskikk, god moral eller presseskikk.

Så den 12.april innrømmer de vagt at det er en usikkerhet rundt den såkalte corona-årsaken, og at det tar 2 måneder før resultatene fra obduksjonen er klare.

Ingen ting er avgjort før om 2. måneder 2

Se mer fra VG her:

Foreløpig obduksjonsrapport etter Gaarder VG

Mediene har nærmest visst NULL av interesse selv om flere hundre personer har demonstrerte hver lørdag foran Stortinget i over et halvt år nå.  De ønsket verken å dekke arrangementene til Røde Luer eller til de andre frihetskjempere.

Men den 10.april var det en ny demonstrasjon foran Stortinget! Denne gangen var det gruppen Markeringer for frihet som arrangerte markeringen.

Og pressen som nærmest ikke hadde vært tilstede på et halvt år var plutselig overalt… Se bildene under:

Hvilke planer og hensikter den samlede pressen hadde denne gangen, kan vi jo ikke helt vite, men her er det virkelig viktig å følge med.

Kan det virkelig være slik at media er en del av viruset?

Med den ene og andre Giske-saken i VG i friskt minne er det kanskje på tide å se avisen VG litt oftere og nærmere i kortene. Kan det virkelig være slik at VG er med på styre politikken i Norge på en mer direkte, bevist og konkret måte enn det vi har trodd tidligere?

Trond Giske(AP) fra Trondheim ble revet ned av VG og deres samarbeidspartnere ikke bare en gang, men opp til flere ganger. Les gjerne mer fra den siste gangen:
Trond Giske klager VG og flere aviser til FPU

Mediene i Norge, ikke bare VG, ser ut til nærmest å ha et fullstendig monopol på sitt område, og med det som utgangspunkt eier de faktisk også sannheten og virkelighet vår.

Ooops….

Det er absolutt noe å tenke på, og spesielt på hvordan det påvirker livene våre på alle mulige måter…

Odd-Erik BOdd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Se gjerne annet:

VG måtte dekke vaksine-motstand i avisen!

Kan den enorme strålingen på Borgheim være årsaken til “corona-smitte” i Færder kommune?!

Bilder og film fra markeringen for frihet 10.april!

VAKSINE-TVANG!!

Støtt Bullo Tidende!! Konto: 1207 69 52 726

Bullo Tidende 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 22, 2021 av .
%d bloggere liker dette: