BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Fullvaksinert AP-politiker anklaget oss for å være mordere!

IMG_0025Nok en dag i herrens tjeneste. Etter å ha levert ut brosjyrer til ungdommen på Greveskogen videregående skole i Tønsberg på morgenen gikk turen til Karl Johan rett i nærheten av Stortinget.

Der satt vi opp bukken med kunstbilde av Bente Høie med lang nese på den ene siden og et stort bilde av boken Myten om Smitte på den andre siden. Klokken var rukket å bli litt over 12.00 da vi satte i gang.

På den måten fikk vi folk til å tenke, og ønske å vite mer om hva egentlig covid-vaksinen er for noe.

Spesielt ungdom var svært lydhøre. Jeg fortalte dem alle at den “muskelen” de måtte trene mest er hjernen deres. Man må ikke bare tro på hva man får fortalt, selv om det kommer fra en helseminister i den norske regjeringen.

IMG_0049

Mange fortalte oss at de skulle vaksinere seg denne uken, vi ba dem lese seg opp på de brosjyrene vi gav dem, og ta sine egne veloverveide valg, og at det heller ikke er noen skam å utsette vaksineringen en måned eller to til man rekker å innhente mer informasjon og kan ta en mer reflektert beslutning. Vaksinen kan ikke gjøres utatt når den først er satt.

Litt over kl. 17.00 fikk vi besøk av en fullvaksinert eldre arbeiderpartipolitiker som tok helt av. Ap-politikeren forvarte helseministeren Bent Høie og regjeringens sin corona-politikk. Vi informerte ham om de faktiske tallene om bivirkninger som Legemiddelverket lagt ut på sine nettsider, men også andre offentlige tall fra FHI. Legemiddelverket per 24-8-2021

Bivirkninger på alder Legemiddelverket

Se hele rapporten her: Rapport over meldte bivirkninger av koronavaksine 26-8-2021 fra Legemiddelverket

Også denne med noe info fra FHI: 15 tusen døde etter å ha tatt vaksinen… Kan det være en sammenheng?

Han anklaget oss for løgn og at vi var konspirasjonsteoretikere. Men det er jo slik at bivirkningstallene står klinkende klart på Legemiddelverket sin side, det fortalte vi ham klart og tydelig, men disse tallene ville han verken se eller høre på, brølte at det var løgn. Så gikk han avgårde tydeligvis for å ringe en telefon for å få oss fjernet derfra, men så kom han snart tilbake.

Brosjyrene som vi leverte ut til ungdommen tilhørte organisasjonen Fritt Vaksinevalg, og var rettet mot ungdom slik at de kunne ta sitt eget et gjennomtenkt valg.  Fritt vaksinevalg ble dannet høsten 2015. Det var slik at debatten om tvangsvaksinering av hele befolkningen lå forut for stiftelsen av organisasjonen Fritt Vaksinevalg, og hadde vært svært polarisert og ensidig. Det var til og med slik at Norges største parti, Arbeiderpartiet, hadde vedtatt foretas tvangsvaksinering av hele befolkningen hvis det skulle være nødvendig, dette på Ap sitt årsmøte i 2015.

Se gjerne her:

Ap sier ja til vaksinetvang

Smitteverndirektør mener Aps vaksinetvang ikke vil virke

Trond Giske kritisk til landsmøte 2015 sin avgjørelse om tvangsvaksinering

Brosjyrer til barn og unge 2

Gå inn på siden til Fritt vaksinevalg og bestill gjerne gratis flyers til familie, venner og naboer: Her!

Vi ønsket å fortsette å benytte oss av ytringsfriheten vår, og dermed fortalte vi Ap-politikeren at han måtte fjerne seg slik at vi kunne fortsette vårt arbeid, noe han slett ikke etterkom. Vi ønsket at han skulle gå tilbake til Arbeiderpartiet sin egen stand som var litt lengre nede i gata, men det var tydelig at han var ute etter bråk. Det kom så en del flere ungdommer bort til oss for å høre mer om vaksiner og bivirkninger, da brøt han inn og sa:» …de er mordere siden de forteller dere ikke skal ta vaksinen». Men statistikken er helt klar, ungdommer dør ikke av corona i Norge, og dermed trenger de heller ikke å vaksinere seg.

AP politiker anklaget oss for mord 2

Uansett fortsatte han å fortelle at vi var mordere, til oss og de mange ungdommene som kom innom oss, og vi gjentok at han skulle fjerne seg, men det skjedde ikke. Undertegnede tok tak i ham og forsøkte å skyve ham vekk, men han var ikke interessert i å etterkomme vårt ønske. Etter mye klabb og babb endte det med at vi måtte gå fra stedet for ikke å få mer bråk og flere anklageleser fra denne mannen som helt klart ute etter bråk.

Men vi kommer sterkere tilbake!

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Odd-Erik BOdd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

SE gjerne mer:

c19fakta

VG og NTB forteller at det er latterlig å demonstrere mot corona-restriksjoner!

Ungdommen er lydhør! Vil vite hva corona og vaksiner egentlig er for noe!!

Støtt Bullo Tidende!! Konto: 1207 69 52 726

Bullo Tidende 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 30, 2021 av .
%d bloggere liker dette: