BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Verdens beste tennisspillere er skeptiske til vaksinene!

Tidligere har Bullo Tidende skrevet at Novak Djokovivc er skeptisk til vaksinering. Nå viser det seg at det er ganske mange av de andre beste mannlige og kvinnelige tennisspillerne som heller ikke ønsker å vaksinere seg.

Djokovic like blid 2Daniil Medvedev vant US OPEN 2021 den 12.september da han slo Novak Djokovic i finalen, også han ønsker ikke vaksinen.

Se gjerne mer HER!

 

Flere av tennisspillerne er svært skeptiske til hva vaksinen kan inneholde, og at det ikke gir noe mening å ta en slik vaksine som ikke er ferdig testet ut enda.

Det fortelles i artikkelen til avisen Forbes at alle de fire mannlige tennisspillerne, som nådde semifinalene i årets US OPEN, at ingen av dem var vaksinerte for covid-19.

Men også blant de kvinnelige spillerne er det veldig mange som ikke har vaksinert seg.

Avisen Forbes skriver:

Til tross for at United States Tennis Association påla at tilskuere skulle vise bevis på Covid-19-vaksinasjon for å delta på US Open i 2021, trenger ikke spillere og lagene deres å bli vaksinert, og ingen av mennene som har gått videre til semifinalen vil bekrefte om de har blitt vaksinert eller ikke, selv om tre av dem har sagt rett ut at de ikke planlegger å få skuddet eller har uttrykt bekymring for vaksinen.

Fakta:

Verdens nr. 1 Novak Djokovic har nylig nektet å svare på om han har mottatt støtet eller ikke, men i april 2020 uttalte han: «Personlig er jeg imot vaksinasjon, og jeg vil ikke bli tvunget av noen til å ta en vaksine for å kunne reise. «

I mai i år sa Djokovic at han håpet å bli vaksinert ikke ville bli pålagt av tennis ‘forskjellige styringsorganer fordi han «alltid har trodd på valgfrihet.»

Nr. 2 rangerte Daniil Medvedev, som gikk videre til semifinalen onsdag, erklærte i februar: «Når det gjelder meg personlig, vil jeg ikke bli vaksinert av medisinske årsaker knyttet til vaksiner,» ifølge RT.com.

Nr. 4 rangerte Alexander Zverev, som tar sin andre tur på rad til semifinalen i Open, sa til journalister i april at han ennå ikke hadde blitt vaksinert, og han mener «alle bør opptre som de finner passende», og legger til at det i dag er lett å bli misforstått, uansett hva du sier «og at saken var blitt» for politisk for min smak. «

Den fjerde kvartfinalisten, 20 år gamle Felix Auger-Aliassime, rangert som 15., antas ikke å ha tatt offentlig opp vaksinasjonsstatusen hans.

Tennis og vaksiner sept 2021

Les gjerne hele artikkelen til Forbes her: 

BREAKING: De beste tennisspillerne ønsker ikke å  vaksinere seg 10-9-2021

Og kanskje denne:

Tennis World: Daniil Medvedev uvaksinert?!

Hva skal vi tenke om det?

Kan det være at disse idrettsutøverne stoler mer på sitt eget støtteapparat, sine egne vurderinger og sitt eget immunforsvar, enn folkehelseinstitutter og myndigheter?

Mye tyder altså på det. 

Her kan du lese hva vi har skrevet om Novak Djokovic tidligere:

 

Novak Djokovic er best på alle måter!

Djokovic har nå vunnet 3 av 3 de største turneringene i år. Det er ingen tvil om at han er den beste tennisspilleren i år og i de siste 10 årene tilbake.

I juli måned vant han sin 6. Wimbledon tittel da han slo italieneren Matteo Berrettini 6-7, 6- 4, 6-4, 6-3 i finalen på det grønne gresset.

Les fra Wimbledon sin nettsider:

Centre Court has never tasted so good Wimbledon 2021

Djokovic har vært rangert som nummer en i verden i 328 uker, noe som er rekord som ingen har gjort før ham, det er ingen tvil om at denne karen gjør det mest riktige.

Tidlig i 2020 gikk Djokovic ut og fortalte at han var skeptisk mot vaksine, spesielt  siden han lever sunt på alle måter og at det å ta vaksiner ikke er en naturlig måte å holde se frisk på.

Det beste immunforsvaret fåes ved riktig ernæring, rent vann, ren luft, sol, mye bevegelse og nærhet. Nå er dette blitt snudd helt på hode, og vaksine skal liksom være redningen vår…

Så les derfor gjerne også:

Verdens beste tennisspiller er skeptisk til vaksinen mot Corona!

Det må være deilig å legge seg ned slik etter mange timer spill, riktignok ser plenen ganske slitt ut og er kanskje ikke så myk…

Djokovic Wimbledon 3

Verdens beste mannlige tennisspiller de siste 10 årene, har den mest effektive teknikken og tydeligvis den beste taktikken.

Her er de beste ballene fra 10 år tilbake, og han er fortsatt like god i dag, om ikke bedre.

I tillegg er han kanskje best når det gjelder mat og drikke også…

Djokovic a vegan

Les mer om dietten til  verdens beste tennisspiller:

Her!

Så les gjerne enda flere gode råd fra tidligere:

Mange gode råd fra Novak Djokovic!

 

Ha en riktig flott høst!

 

Odd-Erik B

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Se gjerne mer:

Støtt Bullo Tidende!! Konto: 1207 69 52 726

VG måtte dekke vaksine-motstand i avisen!

Vellykket demo foran Stortinget 11.september for barn og samfunn!

Bullo Tidende 2

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den september 13, 2021 av .
%d bloggere liker dette: