BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Skal vi stole blindt på myndighetene våre? Kan vi stole på den politiske elite?

Er det slik at vi heller skal stole på myndigheten isteden for oss selv?

Har vi egentlig kunnet stole på politikere, byråkrater og teknokrater noen sinne tidligere i historien?

Christine Anderson som er medlem av EU-parlamentet forteller oss nøyaktig hva hun mener om det som skjer i våre dager. Hun er ikke akkurat tilhenger av vaksiner og vaksinepass.

Det går for tiden et kjedebrev ute på nettet som mange vaksinerte støtter og trøster seg med når de er på vei til å ta den tredje dosen. Nye doser må jo tas siden de to forrige ikke fungerte særlig bra.

Kjedebrevet begynner slik:

Jeg er vaksinert – og nei, jeg vet ikke hva som er inni – verken i denne vaksinen eller de jeg fikk som barn, eller hva som er i Big Mac – eller i pølser

Jeg vet heller ikke hva som er i ibux eller noen annen medisin, jeg vet bare at det hjelper mot smerter.

Jeg kjenner ikke alle ingrediensene i såpe, sjampo eller deodorant.

Jeg kjenner ikke langtidsvirkningene av mobilbruk. Jeg vet ikke om maten jeg spiste på restauranten, var tilberedt av rene hender, eller om klærne, gardinene eller brusen min inneholder noe farlig.

Kort sagt…

Det er mye jeg ikke vet – og mye jeg aldri får vite.

Les gjerne hele kjedebrevet her: Kjedebrev på internett høsten 2021

Det er da Bullo Tidende stiller de kjedelige spørsmålene:

Hvorfor får så mange mennesker kreft i samfunnet vårt? Hvorfor får halvparten av den voksende delen av befolkningen kroniske sykdommer?

Undertegnede stoler på sitt eget immunforsvar og ikke på kjedebrev. Vi tror ikke på tvang og press fra myndighetene, og reklame fra den farmasøytiske industrien.

Det kan være greit å ta vaksinen selv, men å overlate barnas og verdens fremtid i hendene til, som alle egentlig vet, en korrupt industri, det er å dra det hele litt vel langt.

Se artikkelen-linken her: 1 av 2 kronisk syke Dagbladet

Så:

Vil du at ditt barn skal vaksineres?

Det er nå svært viktig å tenke grundig gjennom dette valget før man går med på å vaksinere sine egne barn. Gå og let etter informasjon hvor som helst ellers enn det som kommer fra myndigheter, legemiddelindustrien og de sentrale mediene.

Det er kanskje den viktigste avgjørelsen du tar i hele ditt liv?

«MYTEN OM SMITTE» er en revolusjon i bokformat! Nå også på norsk!

MYTEN OM SMITTE. Virus er ikke årsaken til sykdom! En sammenheng mellom corona og 5G?!

Einstein og det å forståBoken «THE CONTAGION MYTH» er nå klar i sin norske utgave. Det har vært mye jobb og slit med oversettelsen, men nå er den altså endelig klar. MYTEN OM SMITTE er begrunnet med en mengde fagfellesvurdert forskning, har mange viktige forklaringer og observasjoner, og boken forteller det meste på en enkel måte slik at selv Albert Einstein ville vært svært fornøyd.

Thomas S. Cowan MD, og Sally Fallon Morell forteller oss at smitte er en myte, og at det er en sammenheng mellom coronavirus og 5G. Elektromagnetisme har alltid vært en del av livende våre, men i feil frekvens og mengde vil det være en uheldig forurensning for vår helse og vårt miljø.

De forklarer oss rett ut at virus ikke er årsaken til sykdom! (inkluderte «coronavirus»).

IMG_2503

På baksiden av boken står det:

Den offisielle forklaringen på dagens Covid-19-pandemi er at den er forårsaket av et ”farlig”, smittsomt virus. For å hindre at det sprer seg isolerer man dermed mesteparten av verdens befolkning i sine hjem. Fra munnbind til sosial distansering, fra anti-virale midler til vaksiner, tiltakene er satt i verk på grunn av antagelsen om at viruset kan forårsake alvorlig sykdom og at denne sykdommen også smitter fra person til person.

Selv om forekomsten av og statistikken over hvor mange som dør av Covid-19 kanskje ikke er pålitelig, er det ingen tvil om at mange er blitt dårlige av en underlig ny sykdom med rare symptomer – som at man gisper etter luft og får en slags ”brusende” følelse – og flere hundre tusen er døde.

Mange mistenker at årsaken ikke er viral, men at det er slags forurensing som er unik for den moderne tidsalders elektromagnetisme. I dag er vi omringet av en mengde skurrende frekvenser fra alt fra kraftlinjer til kjøleskap til mobiltelefoner. Det begynte med telegrafen og fortsatte med innlagt strøm over hele verden, så radar, så satellitter som forstyrrer ionosfæren, så allestedsnærværende WiFi. Den nyeste tilføyelsen til dette forstyrrende bråket er femte generasjons trådløst 5G. I ”Myten om Smitte: Hvorfor Virus (inkludert Coronavirus) Ikke er Årsaken til Sykdom” tar de bestselgende forfatterne Thomas S. Cowan, MD og Sally Fallon Morell for seg de virkelige årsakene til Covid-19.

Bestill boken eller støtt saken her!

Alle som gir et bidrag til konto: 1207.10.92257 på over 300 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. Nå ekstra julegavetilbud: 3 bøker for 500 kr inklusiv frakt.

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her: Her!

Jeg ønsker at dere alle skal sette dere inni hva disse testene og disse vaksinene egentlig er for noe.

Kan det være at det er logiske brister hos WHO og i helsevesenet sine avgjørelser?

Les deg opp og søk din egen kunnskap, noe annet vil egentlig bare være trist.

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les gjerne mer:

STOPP vaksinasjon av barn og unge!

Aksjon for å bli hørt! Stopp all vaksinering av barn og unge NÅ!

Vaksineringen av barn og unge bryter med Grunnloven!

Støtt Bullo Tidende!! Konto: 1207 69 52 726

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den november 13, 2021 av .
%d bloggere liker dette: