BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Verdens beste tennisspiller har fått fritak fra vaksinen! Nå reiser han til Australia allikevel!

Novak Djokovic er verdens beste tennisspiller de siste 10 årene og har vært klar på at han ønsker å ta vare på sin egen helse selv. Derfor ønsker at heller ikke å vaksinere seg, eller at noen skal vite om han er vaksinert eller ikke. Han er kjent for å være ekstremt opptatt av egen velvære og er nærmest vegan å regne, selv om han ikke ønsker å bli satt i noen bås.

Novak Djokovic skriver på sin facebookside i dag:

Novak Djokovic reiser til Australia allikevelGodt nyttår, alle sammen! Ønsker dere alle helse, kjærlighet og lykke i hvert nåværende øyeblikk og måtte dere føle kjærlighet & respekt overfor alle vesener på denne fantastiske planeten.

Jeg har tilbrakt fantastisk kvalitetstid med mine kjære i pausen, og i dag drar jeg Down Under med fritakstillatelse. La oss dra 2022!!

Godt nytt år alle sammen! Jeg ønsker deg masse helse, kjærlighet, glede og lykke. Å se, puste og tenke kjærlighet og pleie respekt for hver person og levende vesen på denne vakre planeten.

Det var en glede å være sammen med familien min og kjære folk, jeg tok en pause fra en veldig lang og vellykket sesong 2021. Nå drar jeg til Australia fordi jeg har blitt fritatt og klar for å leve og puste tennis de neste par ukene med konkurranse. Takk til alle for støtten! La oss kjøre på ‘22

Tidligere har vi skrevet:

ATP-sluttspillet i tennis ble avgjort den siste uken i november 2021.

Vi har skrevet flere ganger at de aller beste tennisspillerne i verden ikke ønsker å vaksinere seg, og det av helsemessige årsaker.

Se mer lengre nede!

Det blir markering og fakkeltog lørdag 22. januar kl. 14.00 i Oslo.WWRFF Da er det World Wide Rally For Freedom 6.0 som gjelder.

Denne gangen blir også Bergen, Tromsø, Kristiansand og Porsgrunn med.

Kanskje også enda flere større byer?!

Det er bare kaste sg rundt og bli med?!

SE gjerne mer: Her!

De beste tennis-spillerne i verden er uvaksinerte! Hva med Casper Ruud?

Pat_Cash_2015Flere av de beste tennisspillerne synes vaksinen er et medisinsk eksperiment. Novak Djokovic mener at vaksinen bør være et frivillig valg. Hva man utsetter kroppen for av medisiner og vaksiner er et personlig valg mener Djokovic.

Pat Cash tidligere Wimbledon-mester fra 1987 og flere ganger vinner av Davis Cup, forteller at man må bruke logikk. Altså enda en av de aller beste tennisspillerne som advarer mot vaksinen, forteller at man må finne sine egne fakta og egen sannhet. Han har alltid tatt vare på sin egen helse, spist økologisk og trent godt, og så skal det komme en politiker, byråkrat eller en TV-lege å fortelle at han skal ta vaksinen…

Les fra tidligere: Verdens beste tennisspillere er skeptiske til vaksinene!

Søndag 21. november ble det spilt finale mellom de uvaksinerte spillerne Alexander Zverev, Tyskland og Daniil Medvedev, Russland begge er uvaksinerte spillere.

2018 Citi Open Tennis Finals

Det ble seier til Alexander Zverev i ATP-sluttspillet sin finale med 6-4, 6-4 over Daniil Medvedev.

Se gjerne alle resultatene fra sluttspillet her: ATP sluttspillet 2021

Det vil si at tre av de fire semifinalistene ved dette ATP-sluttspillet i 2021, helt sikkert var uvaksinert, hva da med Casper Ruud? Er han blitt vaksinert eller kommer han til å gjøre det?

Nå er det blitt slik at regjeringen i Australia ikke ønsker at uvaksinerte tennisspillere skal få lov til å spille Australian Open turneringen som starter den 17. januar 2022.

Les mer fra tidligere: Verdens beste tennisspiller, de siste 10 årene, blir nektet å spille i Australian Open fordi han ønsker at vaksinering skal være frivillig!

Men er egentlig det åpne australske mesterskapet noe åpent lengre når de stenger turneringen for svært friske uvaksinerte spillere, og ikke bare det, men faktisk de aller beste spillerne i verden blir nektet å spille. Dette ligner mer på apartheid, enn på en åpen turnering hvor alle kvalifiserte spillere kan delta…

Men er egentlig Casper Ruud vaksinert eller har han utsatt stikket i det lengste?

Han uttaler seg til magasinet/tidsskriftet Tennis World den 20.november 2021.

Sitat her:

Verdens nr. 8 Casper Ruud har absolutt ingen problemer med at Australian Open forbyr uvaksinerte spillere fra å konkurrere på Melbourne Park. Lørdag ble det offisielt bekreftet at uvaksinerte spillere ikke får spille på Australian Open i januar.

De som ønsker å spille på Australian Open må vise beviset på å være fullvaksinert når de kommer til Australia. «Om det er rettferdig eller ikke, jeg føler at det er litt opp til dem, ikke sant, hvordan de vil drive arrangementet sitt, hvordan de føler om landet sitt og alt det der.

Les hele artikkelen:

Tennis World Casper Ruud Nobody should have problems with the Australian Open vaccine mandate 20-11-2021

Allikvel gjenstår spørsmålet er Casper Ruud vaksinert med covid-19 vaksinen?

Hvis han ikke allerede er vaksinert vil han isåfall være villig til å vaksinere seg for å kunne delta i Det Åpne Australske Mesterskapet.

Muligheter for bivirkninger er mange, vil han som særdeles ung og frisk voksen ta den sjansen?

Det er mange innrapporterte bivirkninger er mange, og mørketallene som det alltid vil være ved vaksiner og medisiner, kan være svært høye. Se video fra Israel under…

Uansett om Casper Ruud er vaksinert eller ikke, eller kommer til å vaksinere seg, så er verdens beste mannlige tennisspiller Novak Djokovic, de siste 10 årene, klinkende klar om at alle skal ha en valgfrihet når det gjelder medisiner.

Novak Djokovic uttaler seg igjen den 19. nov 2021

Se hele artikkelen: I’m a firm believer everyone should have the freedom of choice

Se fra tidligere under:

Verdens beste tennisspiller, de siste 10 årene, blir nektet å spille i Australian Open fordi han ønsker at vaksinering skal være frivillig!

Novak Djokovic ønsker fortsatt at vaksinering skal være frivillig, det har han fortalt helt siden pandemien begynte i 2020. Djokovic er uten tvil den beste tennisspilleren i verden de siste 10 årene. Noen mener også at han er verdens beste spiller i historien til tennis, og kanskje også den mykeste… 😉 Djokovic er også kjent for sin humor og et godt humør.

Djokovic i spagaten 2

Bildet over er et screenshot fra hans facebook side under OL i Tokyo 2021.

Kona til Djokovic skapte også virak når hun delte tanker og en teori om at 5G kan være årsaken til covid-19.

Instagram cracks down after Novak Djokovic

Djokovic Jelena og 5G steiner

Les den saken her:

Instagram cracks down after Novak Djokovic

Se også gjerne videoen av Thomas Cowan som Jelena Djokovic delte til sine venner på facebook.

Er dette virkelig en skamfull coronavirus-teori som dr. Cowan fremlegger her?

Etter innlegget skrev dr. Thomas Cowan boken Myten om smitte, boken som ble raskt sensurert på Amazone, men Bullo forlag fikk snart oversatt boken og gitt den ut i Norge våren 2021.

Nå også på norsk

Se mer om boken og kanskje bestille den, kun 200 kr. : “MYTEN OM SMITTE” er en revolusjon i bokformat! Nå også på norsk!

En idrettsmann som er så sprek som Novak Djokovic må man egentlig bare lytte til. En sportsmann som klarer å holde seg i så god form over så mange år må tydeligvis gjøre svært mye riktig.

New York Times Novak Djokovic ønsker ikke vaksiner

Se artikkelen i New Yorks Times fra april 2020:

Novak Djokovic Expresses Resistance to Coronavirus Vaccine

Også norske Dagbladet uttaler seg om meningene til Djokovic:

Dagbladet og Djokovic

Les her:

Djokovic skaper reaksjoner Dagbladet

Her forteller han om sine meninger før US Open 2021:

Novak Tennis world

Les gjerne den artikkelen også:

Tennis World Novak Djokovic vaksiner burde være frivillig 21-08-2021

Nå ønsker myndighetene å utestenge Djokovic og andre spillere fra turnering som starter i januar 2022 dersom de ikke ønsker å fortelle om sin vaksinestatus.

NOVAK DJOKOVIC VACCINE ROW - ‘IT’S HIS RIGHT’ SAYS SIX-TIME GRAND SLAM WINNER BORIS BECKER Eurosport 29-10-2021 5

Les hele:

UNVACCINATED PLAYERS NOT ALLOWED TO PLAY AT AUSTRALIAN OPEN SAYS VICTORIA PREMIER DANIEL ANDREWS

Bullo Tidende har fulgt Novak Djokovic i mange år, og det er ingen tvil om at denne mannen stoler på sitt eget immunforsvar og har en egen forståelse for hva helse egentlig er for noe, og den forståelsen er helt annerledes en farmasiindustrien.

Foreningen Fritt vaksinevalg kommer nå med en ny brosjyre, denne gangen til foreldre:

Brosjyre til foreldre høst 2021

Se mer og les mer på deres nettside som er full av viktig forskning og annet:

Her!

Les mer gjerne mer fra tidligere Bullo Tidende artikler :

Verdens beste tennisspillere er skeptiske til vaksinene!

Tidligere har Bullo Tidende skrevet at Novak Djokovivc er skeptisk til vaksinering. Nå viser det seg at det er ganske mange av de andre beste mannlige og kvinnelige tennisspillerne som heller ikke ønsker å vaksinere seg.

Djokovic like blid 2Daniil Medvedev vant US OPEN 2021 den 12.september da han slo Novak Djokovic i finalen, også han ønsker ikke vaksinen.

Se gjerne mer HER!

Flere av tennisspillerne er svært skeptiske til hva vaksinen kan inneholde, og at det ikke gir noe mening å ta en slik vaksine som ikke er ferdig testet ut enda.

Det fortelles i artikkelen til avisen Forbes at alle de fire mannlige tennisspillerne, som nådde semifinalene i årets US OPEN, at ingen av dem var vaksinerte for covid-19.

Men også blant de kvinnelige spillerne er det veldig mange som ikke har vaksinert seg.

Avisen Forbes skriver:

Til tross for at United States Tennis Association påla at tilskuere skulle vise bevis på Covid-19-vaksinasjon for å delta på US Open i 2021, trenger ikke spillere og lagene deres å bli vaksinert, og ingen av mennene som har gått videre til semifinalen vil bekrefte om de har blitt vaksinert eller ikke, selv om tre av dem har sagt rett ut at de ikke planlegger å få skuddet eller har uttrykt bekymring for vaksinen.

Fakta:

Verdens nr. 1 Novak Djokovic har nylig nektet å svare på om han har mottatt støtet eller ikke, men i april 2020 uttalte han: «Personlig er jeg imot vaksinasjon, og jeg vil ikke bli tvunget av noen til å ta en vaksine for å kunne reise. «

I mai i år sa Djokovic at han håpet å bli vaksinert ikke ville bli pålagt av tennis ‘forskjellige styringsorganer fordi han «alltid har trodd på valgfrihet.»

Nr. 2 rangerte Daniil Medvedev, som gikk videre til semifinalen onsdag, erklærte i februar: «Når det gjelder meg personlig, vil jeg ikke bli vaksinert av medisinske årsaker knyttet til vaksiner,» ifølge RT.com.

Nr. 4 rangerte Alexander Zverev, som tar sin andre tur på rad til semifinalen i Open, sa til journalister i april at han ennå ikke hadde blitt vaksinert, og han mener «alle bør opptre som de finner passende», og legger til at det i dag er lett å bli misforstått, uansett hva du sier «og at saken var blitt» for politisk for min smak. «

Den fjerde kvartfinalisten, 20 år gamle Felix Auger-Aliassime, rangert som 15., antas ikke å ha tatt offentlig opp vaksinasjonsstatusen hans.

Tennis og vaksiner sept 2021

Les gjerne hele artikkelen til Forbes her:

BREAKING: De beste tennisspillerne ønsker ikke å  vaksinere seg 10-9-2021

Og kanskje denne:

Tennis World: Daniil Medvedev uvaksinert?!

Hva skal vi tenke om det?

Kan det være at disse idrettsutøverne stoler mer på sitt eget støtteapparat, sine egne vurderinger og sitt eget immunforsvar, enn folkehelseinstitutter og myndigheter?

Mye tyder altså på det.

Her kan du lese hva vi har skrevet om Novak Djokovic tidligere:

Novak Djokovic er best på alle måter!

Djokovic har nå vunnet 3 av 3 de største turneringene i år. Det er ingen tvil om at han er den beste tennisspilleren i år og i de siste 10 årene tilbake.

I juli måned vant han sin 6. Wimbledon tittel da han slo italieneren Matteo Berrettini 6-7, 6- 4, 6-4, 6-3 i finalen på det grønne gresset.

Les fra Wimbledon sin nettsider:

Centre Court has never tasted so good Wimbledon 2021

Djokovic har vært rangert som nummer en i verden i 328 uker, noe som er rekord som ingen har gjort før ham, det er ingen tvil om at denne karen gjør det mest riktige.

Tidlig i 2020 gikk Djokovic ut og fortalte at han var skeptisk mot vaksine, spesielt  siden han lever sunt på alle måter og at det å ta vaksiner ikke er en naturlig måte å holde se frisk på.

Det beste immunforsvaret fåes ved riktig ernæring, rent vann, ren luft, sol, mye bevegelse og nærhet. Nå er dette blitt snudd helt på hode, og vaksine skal liksom være redningen vår…

Så les derfor gjerne også:

Verdens beste tennisspiller er skeptisk til vaksinen mot Corona!

Det må være deilig å legge seg ned slik etter mange timer spill, riktignok ser plenen ganske slitt ut og er kanskje ikke så myk…

Djokovic Wimbledon 3

Verdens beste mannlige tennisspiller de siste 10 årene, har den mest effektive teknikken og tydeligvis den beste taktikken.

Her er de beste ballene fra 10 år tilbake, og han er fortsatt like god i dag, om ikke bedre.

I tillegg er han kanskje best når det gjelder mat og drikke også…

Djokovic a vegan

Les mer om dietten til  verdens beste tennisspiller:

Her!

Så les gjerne enda flere gode råd fra tidligere:

Mange gode råd fra Novak Djokovic!

Ha en fortsatt riktig flott høst!

Odd-Erik B

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les gjerne mer:

Hvor nærme sannheten kan man egentlig komme? Alt tyder på at 5G er årsaken til “smitteutbruddet” på Løren barneskole!

Eric Clapton forteller om fryktelige bivirkninger med corona-vaksinene!

STOPP vaksinasjon av barn og unge!

Støtt Bullo Tidende!! Konto: 1207 69 52 726

Bullo Tidende 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den januar 4, 2022 av .
%d bloggere liker dette: