BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Ulovlige biologiske laboratorier i Ukraina!

Artikkel på Steigan:

Steigan logoFor kort tid siden hevdet skeptikere at påstanden om at USA hadde ulovlige biologiske laboratorier i Ukraina var falske nyheter og «konspirasjonsteorier». Etter de siste avsløringene, ikke minst fra viseutenriksminister Victoria Nuland, er det ikke lenger mulig. USA er tatt med buksene nede og er, som den uavhengige kommentatoren Gilbert Doctorow skriver, «spikret til veggen».

For et par dager siden, da jeg presenterte et sammendrag av den dramatiske informasjonen og advarslene som ble formidlet i den siste TV-briefingen av talsmannen for det russiske militæret, Igor Konoshenkov, fikk jeg tilbake fra noen lesere kommentaren om at alt dette bare var russisk propaganda, lik den typen propaganda vi regelmessig hører komme fra Pentagon og utenriksdepartementet. Påstandene om at biologiske våpen forbudt i henhold til internasjonal konvensjon ble produsert i eksperimentelle laboratorier i Kharkiv og andre ukrainske byer under programmer betalt for og overvåket av amerikanere, måtte være falske nyheter, fastholdt disse skeptikerne og kynikerne. Det samme måtte gjelde for Konosjenkovs påstand om at ukrainerne jobbet med skitne atombomber ved deres atomkraftverk i Zaporozhye, som nettopp hadde blitt tatt til fange av russiske styrker.

Bio forskning

Ikke desto mindre fikk historien om biologiske våpenlaboratorier i går overbevisende bekreftelse fra det amerikanske utenriksdepartementet, da viseutenriksminister Victoria Nuland sa offentlig foran mikrofoner at USA frykter at deres biologiske laboratorier i Ukraina vil «falle i gale hender. ” Det er en veldig kronglete innrømmelse av at russernes påstander er helt sanne. USA skalker lukene mot den kommende stormen av internasjonal indignasjon, samtidig som de prøver å avlede oppmerksomheten fra seg selv ved å antyde at russerne kan gjøre noe dumt med det de finner.

Les og se: Tucker Carlson: Biden-administrasjonens innrømmelser om biologiske laboratorier er sjokkerende

Amerikansk unndragelse og forsøk på avledningsmanøvre ble imidlertid hindret da det kinesiske utenriksdepartementet også i går krevde en forklaring fra USA på hva amerikanere har gjort, ikke bare i deres ukrainske laboratorier, som lå i byer over hele Ukraina fra Kharkiv til Lviv, men i totalt 336 slike laboratorier spredt over hele verden. Den intense kinesiske bekymringa er forståelig siden et slikt laboratorium var i Wuhan, opprinnelsespunktet til Covid19.

Les resten:

Steigan.no

eller som pdf: Ulovlige biologiske laboratorier i Ukraina

Les gjerne også:

En annen historie…

En annen historie

Bullo Tidende 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den mars 14, 2022 av .
%d bloggere liker dette: