BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Fauci trekker seg! Var Bullo Tidende den utløsende årsaken?!

Fauci trekker segAnthony Fauci (1940-) skal nå trekke seg som direktør av Nasjonalt institutt for allergi og infeksjonssykdommer (NIAID) organisasjonen som han har ledet helt siden 1984.

NIAID er en del av National Institutes og Health (NIH) som ble startet 1887. Begge organisasjonene har hovedsetet i Bethesda i Maryland i USA.

Fauci har flere ganger blitt bedt om å lede NIH, men har avslått…

Bildet under viser hovedkvarteret til NIH.

NIH

NIH utfører sin egen vitenskapelige forskning gjennom NIH Intramural Research Program (IRP) og gir store biomedisinske forskningsmidler til ikke-NIH forskningsfasiliteter gjennom sitt Extramural Research Program.  NIH ble grunnlagt på slutten av 1880-tallet og er nå en del av United States Department of Health and Human Services.  Wikipedia

Fauci sine foreldre drev sitt eget apotek i Brooklyn i USA, og dermed kan man forstå Anthony Fauci sin bakgrunn for at absolutt alle sykdommer kan løses med medikamenter. I tillegg må det fortelles at Fauci har oppvekst og utdannelse i Jesuitt miljøet.

Fauci har vært øverste helserådgiver for alle presidentene i USA fra Ronald Reagan til Joe Biden…

Forrige uke var Bullo Tidende på opplysnings-turne og nyhetsjakt i Arendal. Arendal kommune arrangerte Arendalsuka en åpen uke for svært mange organisasjoner i det offentlige og det private i Norge.

39

Les gjerne referat fra Arendaluka her:

Oppdraget utført!! Arendalsuka er over for denne gang!

The real FauchiI Arendal traff vi Gro Harlem Brundtland (lege, tidligere leder av WHO og tidligere statsminister i Norge), Ingvild Kjerkol (helseminster i Norge), Erna Solberg (tidligere statsminister i Norge), Sylvi Listhaug (partileder for Frp), Olaug Bollestad (sykepleier, tidligere statsråd og stortingsrepresentant) og mange flere.

Der fikk de alle informasjon om boken til Robert F. Kennedy Jr. (nevøen til John F. Kennedy og sønnen til Robert. F. Kennedy).

Boken The Real Anthony Fauci forteller ganske klart at corona-pandemien er en gigantisk svindel hvor Anthony Fauci og Bill Gates har samarbeidet med å få WHO med på å erklære en global helsekrise i 2020.

Boken er kun basert på fakta og forklarer veldig godt hvordan det hele henger sammen.

Det har vært korrupsjon og svindel fra den ene enden til den andre enden.

IMG_0310

1

54

2

8

Norge har vært ledende i vaksine-spørsmålet i over 20 år!

Vi vet alle at alle at Norge har vært ledende når det gjelder å promotere vaksiner i hele verden. Gavi er en  verdensomspennende og ledende vaksine-organisasjon med mål å kunne gi vaksiner til barn også i fattige land. Organisasjonen sin metode for å kunne drifte var å samle inn penger fra både offentlige og private aktører.

Nåværende Nato-sjef og tidligere statsminister i Norge, Jens Stoltenberg, var med på å starte og fremme denne organisasjonen i år 2000. Også Dagfinn Høybråten (Krf) har vært helt avgjørende i Gavi hvor han var styreleder fra 2011 til 2015, men også var medlem av styret siden 2006. Bill & Melinda Gates Foundation var også svært aktive i oppstarten av denne stiftelsen.

Les hva Jens Stoltenberg skriver om Gavi i 2004:

Vaccines for all the children Jens Stoltenberg

I 2016 blir den nye globale organisasjonen CEPI opprettet.

CEPI er en forkortelse for Coalition for Epidemic Preparedness Innovations som betyr på norsk noe slikt : koalisjonen for utvikling av epidemi-forberedelser.

CEPI 2017

CEPI ble startet i 2017. Det var regjeringene i Norge og India i samarbeid med Bill & Melinda Gates Foundation, Wellcome og World Economic Forum som var grunnleggerne av organisasjonen. Oslo skulle være hovedkvarteret for CEPI.

Den ukjente aktøren for mange er nok Wellcome .

The Wellcome Trust er en ideell forskningsstiftelse i Storbritannia. Stiftelsen ble grunnlagt i 1936 på bakgrunn av testamentert av farmasi-magnaten Sir Henry Wellcome for å finansiere forskning for å forbedre menneskers helse. Stiftelsen disponerer overskuddet til Wellcome Foundation. I desember 2018 var verdrien av stiftelsens investeringer verd mer enn 25.9 milliarder pund. [1] Stiftelsen har hovedkvarter i London. Wikipedia

Det forteller vel en del…

Vi vet at Erna Solberg har hatt en nært forhold til Bill Gates og hans vaksineprosjekt i hele perioden som statsminister i Norge.

NRK Erna og Gates

Vi vet også at tidligere leder av WHO Gro Harlem Bruntland fortsatt har stor tro på vaksiner, noe hun også gikk ut med i Arendalsuka 2022 i et intervju med Anne Grosvold fra den store scenen.

4

Her fortalte Gro at hun og mannen hadde tatt 4 doser med corona-vaksiner hver og allikevel hadde fått Corona-omikrom i juni og hadde blitt svært syke, men de hadde nok blitt enda sykere hvis de ikke hadde tatt vaksinene…

«Kanskje til og med dødd» fortalte hun fra scenen.

Det må nevnes at lege og arbeiderpartimann Tore Godal har vært en viktig initiativtaker til både GAVI og CEPI, og var tidlig i samarbeid med WHO, visstnok allerede fra 1975 ifølge Wikipedia.

CAVI og CEPI

Så skjedde det i Arendalsuka 17. august!

Bullo Tidende konfronterte de aller viktigste personene i Norge angående vaksiner og helse med sannhet om Anthony Fauci.

KennedyDet var bare korrupsjon og svindel herfra til banken. Hele pandemien var oppdiktet, det var ikke virus folk ble syke av, det var noe annet og det var ikke smittsomt…

Og det var Robert F. Kenndey Jr. som hadde oppsummert det hele i boken sin, alt var faktabasert og det av nevøen til president John F. Kennedy.

Robert F. Kenndy Jr er sønnen til Robert F. Kennedy som var i ferd med å bli president da han ble skutt i 1968 akkurat som broren.

Faktaene til Robert F. Kennedy Jr.  var det vanskelig å komme vekk fra…

Bullo Tidende hadde dermed påpekt fakta og gitt ansvaret over til helseminister Ingvild Kjerkol, Gro Harlem Brundtland, Erna Solberg, Olaug Bollestad, Sylvi Listhaug m.fl.

Ingen tvil at nå måtte opprenskningen begynne, og man måtte begynne helt øverst. og Fauci var første ut…

Kan det være at Anthony Fauci måtte fjernes fra sin stilling, på en måte at ingen mistet ansikt, men det måtte skje snart, før folket oppdaget det hele. Han hadde jo vært leder av organisasjonen mot smittsomme sykdommer i USA i over 40 år, og så fortalte Kennedy at pandemien var en ren svindel. Nå måtte opprenskningen skje forsiktig så ikke folket våknet.

Er det noe maktpersoner er redde for så er det folket!!

Her er den andre siden på kortet vi leverte ut:

The Real Anthony Fauci kortside 2

Så kanskje var det Bullo Tidende som var den utløsende årsaken til at Anthony Fauci måtte gi seg som direktør i NIAID. Han var jo den ledende immunlogoen, en autoritet man tok som en sannhet over hele verden.

Det var ingen tvil, Robert F. Kennedy jr, forteller i sin bok at det hele har vært en planlagt pandemi og Fauci har vært med på å lede det hele sammen med Bill Gates og noen til.

Verden hadde latt seg bedra nok en gang.

Hvis du ønsker å bestille boka kan du gjøre det her. Kun kr 300,- + frakt (50 kr) og betal til konto 9365.33. 94398. Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet her: Her!

Ytringsfrihet alltid Odd ErikKampen er ikke over før den er vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Se gjerne også:

Losjemannen og PST-sjef Sjøvold måtte trekke seg! Var det Bullo Tidende som var årsaken til avgangen?

Kanskje er dette løsningen for å avslutte ACER samarbeidet?!

«The Real Anthony Fauci» av Robert F. Kennedy Jr.

bullo logo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 25, 2022 av .
%d bloggere liker dette: