BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Kunne dommer Marius Stub, med sin dobbeltrolle, noen gang dømt i favør av folket?

Smartmåler-saken dreide seg om det var mulig å nekte installering av automatisk-strømmåler med helse som begrunnelse. Mange forskere i saken viste til forskning om at elektromagnetisk stråling er helseskadelig. Ni saksøkere hadde fremmet saken mot nettselskapet Elvia.

Er det ingen andre enn Bullo Tidende som ser problemet? Folket tapte saken mot smartmålerne! Obs… Det ser ut som at dommeren jobber for regjeringen og statsministeren fortsatt.. Det var jo regjeringen til Erna som satte disse smartmålerne i drift slik at vi kunne benytte vindturbiner og bli med i ACER samarbeidet, så vi igjen kunne få sinnsyke strømpriser…

Ut fra vår erfaring er det ingen tvil om at det norske rettsvesenet og politiet sliter med korrupsjon på alle fronter. Det gjelder ikke bare Viggo Kristiansen og Baneheia-saken, PST-Sjøvold, BirgitteTengs-saken, men også mange mange flere.

Er det slik at alt i det norske samfunnet er gjennomsyret av korrupsjon? Vi vet jo at et flertall av ledere innenfor yrkene dommer, advokat og politi er med i organisasjoner som Frimurerlosjen, Rotary og lignende hvor lojaliteten til «brødrene» går foran alt. Vi må jo i den sammenheng påpeke at den parti-politiske tilknytningen i disse elitegruppene gjerne ligger hos partiet Høyre, men også hos arbeiderpartiet og senterpartiet.

Korrupsjonjeger Eva Joly har ikke vært nådig mot korrupsjon i Norge eller i den vestlige verden. I en korrupsjonssak fra 2019 hvor DNB var sterkt innblandet fortalte hun til NRK:

– Vi står foran en skandale av utrolig store dimensjoner, fordi det blir avkledd hva som virkelig skjer i den vestlige verden.

Se gjerne mer om den saken her:

Advokat for fiskerivarsler vil ha etterforskning av DNBs rolle

Børge Brende WEFBørge Brende, som var utenriksminister for partiet Høyre frem til 2017,  er nå president i organisasjonen World Economic Forum. Vi vet at grunnleggeren av WEF Klaus Schwab er en stor tilhenger og pådriver av all såkalt smart teknologi, uansett hva det skulle medføre av overvåkning eller helseskadelig stråling. Smarte byer er visstnok framtiden, og alt annet er helt uaktuelt. Denne smarte teknologien er også fremtiden for regjeringen uansett hvilken regjering som styrer, og alle regjeringsledere i Norge ser ut til å ha møteplikt hos WEF i Davos…

Så hva er sjansen for at en advokat som har jobbet for forskjellige regjeringer og staten i nesten 13 år skal dømme i favør av folket?

Det var  faktisk tilfelle i denne aktuelle smartmåler-saken… Marius Stub Linkedin bilde

Hoveddommer Marius Stub er en advokat som faktisk har jobbet for Regjeringsadvokaten i snart 13 år i følge hans egen profil på Linkedin.

Marius Stub har nemlig vært regjeringsadvokat  siden 2010, og dersom Linkedin profilen er riktig, og det burde den jo være, så jobber han faktisk for Regjeringsadvokaten fortsatt…

Det var regjeringen Solberg som innførte disse nye smartmålerne i nesten alle norske hjem.

Så igjen, hvor stor er sjansen for at en regjeringsadvokat skal dømme i favør av folket?

Advokatenes HR Marius Stub 5-11-2022

Jeg bare spør…

Her er ligger dommen fra Borgarting Lagmannsrett:

Dom av 3. november 2022

Her er et bilde fra rettsaken i september:

Borgarting lagmannsrett inne 4

Kan det være at dommen må annulleres?

I september skrev vi denne artikkelen.

Se under:

Lov å nekte AMS-målere på grunn av helse?! Lagmannsretten skal nå avgjøre!

Borgarting lagmannsrett i Oslo skulle ta stilling til om det å nekte automatisk strømmåler på grunn av helse-årsaker var en åpenbar grunnløs begrunnelse eller ikke…

Einar Flydal, samfunnsviter og forsker, hadde samlet inn et større millionbeløp gjennom sin egen organisasjon EMF-reform for å støtte ti kunder som hadde saksøkt Elvia-nettselskap. Elvia hadde truet med å kutte strømmen til disse kundene dersom de ikke godtok installasjon av denne såkalte “smarte” måleren i sitt eget hjem. Saksøkerne hadde tapt saken i tingretten, men hadde nå anket saken til lagmannsretten.

EMF-reform

Se gjerne nettsiden til EMF-reform: Her!

Kundene hadde nektet denne installeringen da de hadde forstått at det var en sammenheng mellom disse AMS-målerne og dårlig helse. Og det var tydeligvis ikke bare senderdelen på AMS- måleren som lagde helsefarlig stråling, det var også skittenstrøm fra selve elektronikken som hadde gjort at flere hadde blitt syke.

Flydal har samlet og  lagt ut svært mange historier fra folk som har blitt syk på grunn av installasjon av smartmåler.

Les dem: Her!

Rettsaken mot de automatiske strømmålerne ble en nærmest hemmelig og lukket forestilling. Dommeren hevdet at det ikke kunne tas lydopptak, ta bilder eller filme… Og det i vår moderne verden.

En merkelig og spesiell avgjørelse spesielt med tanke på hvilken sak som skulle opp i retten. Det dreide seg jo om såkalt fremtidsrettet teknologi som skal kunne overvåke all energibruk i alle hjem i Norge. I tillegg kan disse smartmålerne også overvåke våre vaner og oppførsel som er data som kan selges til en tredje part og gjerne leveres til PST ved “behov”.

Noen bilder ble allikevel tatt før undertegnede fikk beskjed om forbudet, se under.

Borgarting lagmannsrett inne 2

Det er liten tvil om at Elektrostøy skaper stress for cellene våre på forskjellige måter. Vi kaller det elektrostress. Det er meldt om plager som hodepine, hjertebank, frysninger, astma, hjerterytmeforstyrrelser som ledet til slag, svekket immunforsvar, vekttap, svekkede kognitive evner, muskelsmerter og utmattelse, etter installasjon av smartmålere. Slik stråling er viktig å redusere til et minimum. Allikevel ønsker Elvia fortsatt å installere AMS-målere hos kundene sine.


Fysikeren Arnt Inge Vistnes, Universitet i Oslo, var et hovedvitnene til Eliva, og Lars Klæbo fra Statens strålevern(DSA) var et annet vitne.

Les mer om Vistnes her: Professor på universitetet leker Gud!

Grete Søgård fra Foreningen for El-overfølsomme(FELO) var ikke snauere enn at hun tok en alvorsprat med begge vitnene…

Vistnes og Søgård

Klæbo og Søgård

Det var ikke tvil om at Søgård mente at begge vitnene til nettselskapet Elvia sov i timen…

Flydal har laget en artikkel på sin nettside om et av vitnene til saksøkerne:

Ville du sett Magda Havas sin vitneforklaring?

Saksøkernes Adv. Matre fra advokatfirmaet Schjødt trakk denne slutningen i sin sluttprosedyre fredag 9. september at det var klart at saksøkernes begrunnelser for å nekte installering av AMS-målere ikke var åpenbart grunnløse. Dette utifra den fremlagte forskningen, fag-vitner og flere vitneutsagn om helseplager.

Borgarting lagmannsrett inne 3

Her sitter advokat Hugo Matre i midten av bilde med Einar Flydal til venstre og Elvia sin advokat Aksel S. Tannum.

Det kravet som stilles i forbrukerkjøpsloven for at energiselskapet i det hele tatt skal få lov til å stenge strømmen, er nettopp det at innvendingene fra kundene må være åpenbart grunnløse, noe som helt klart ikke er tilfelle i denne saken. Allikevel måtte denne denne saken ankes og tas opp til behandling av Borgarting lagmannsrett. Saken skal nå avgjøres av retten i løpet av de 2 nest månedene.

Ingen vet utfallet av saken og hvilken vei dette vil gå, men det er ingen tvil om at dette er politisk sak også for retten…

Se bildet under:

Borgarting lagmannsrett inne 4

Så om de åpenbare fakta vil vinne fram eller ikke er uvisst, men det er ingen tvil om at mye fortsatt kommer til å skje bak lukkede dører.

Les gjerne enkle og klare fakta som støtter saksøkernes begrunnelse om at helseplager fra stråling ikke er åpenbare grunnløse:

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Odd-Erik på stand3

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo Tidende

Les gjerne også:

Den viktige rettssaken mot smartmålerne startet den 5. september!

Kanskje er dette løsningen for å avslutte ACER samarbeidet?!

5G og annen mikro-bølgestråling er direkte miljø- og helsefarlig! Politikere som ikke tar ansvar må gå av!

bullo logo

Reklame

Én kommentar på “Kunne dommer Marius Stub, med sin dobbeltrolle, noen gang dømt i favør av folket?

  1. Tove Schatvet-Riisager
    november 5, 2022

    Utrolig gode kommentarer rundt «saken» – HELT ubegripelig ikke å kunne vinne frem, men Jantelov er Jantelov og *det var en gang en Molbo* – i Jylland. Tenke seg til at alle Molboene har flyttet til Jantelandets ‘mor’ Norge. Jo, det er sørgelig. TUSEN takk for at Eva Joly ble nevnt. Hun er en viktig person å nevne i denne sammenhengen, kanskje til og med fra flere vinkler, hva vet vel jeg? Takk for gode ord, god oversikt. Flott levert. Beste hilsen fra 2V=Tove

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den november 5, 2022 av .
%d bloggere liker dette: