BULLO TIDENDE

Tanker, meninger og sånn Nå! 5 år (2015-2020)

Spennende dager i Arendal!

Alle har rett til respekt for privatlivet og familielivet sitt, for heimen sin og kommunikasjonen sin… Slik lyder Grunnlovens § 102.

B2Denne paragrafen er svært viktig for Ingar Grøndahl og mange andre i norges land, og spesielt nå i disse dager hvor mange blir påtvunget smartmålere mot deres vilje.

Når undertegende sto på stand i Arendalsuka traff vi mange dyktige, flinke og innflytelserike mennesker. Ingar Grøndahl var en av dem, han jobber hardt med å forklare at grunnloven beskytter oss mot overgrep. Han sto på stand sammen Norgespartiet som fronter en annen viktig sak, nemlig direkte demokrati.

Datatilsynet er også svært skeptiske til de nye målerne. To kvinnelige ansatte var innom Stopp Smartmålerne sin stand, men ønsket ikke å bli tatt bilde av. Les deres mening her Datatilsynet om smartmålere.

Mange av de som kom standen til STOPPsmartmålerne hadde fått livet snudd på hodet. Den ene sykdommen eller plagene hadde dukket opp etter den andre.

B45

Ole Arvid Jacobsen, Ann-Christin Gundersen og Svenn Eddie Glad hadde fått store utfordringer med de nye strømmålerne, men fikk ingen forståelse fra energiselskapene.

B48

Øystein Djupedal

Arendalsuka ble for første gang arrangert i 2012, og fylkesmann Øystein Djupedal var en av grunnleggerne. Denne uken er svært viktig for å opprettholde demokratiet som er under sterkt press fra alle kanter. Spesielt dette med kommune og fylkessammenslåing, som gjør avstanden til politikerne enda lengre, og lettere for lobbyister å påvirke og kanskje også styre landet i uønsket retning.

B21

Alle bør gjøre en innsats for demokratiet også utenom Arendal uka, ellers mister vi det.

 

Odd-Erik Helgesen

 

 

Én kommentar på “Spennende dager i Arendal!

  1. Tilbaketråkk: Tøffe tak i Arendalsuka 2023! – Bullo TV

Legg igjen en kommentar

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 17, 2018 av .